TVR 1 difuzeaza emisiunea Pe datorie
Astazi a fost difuzata prima editie a emisiunii economice Pe datorie in care jurnalistul Daniel Coman prezinta o scurta „pastila” economica.

Pe datorie este o emisiune de educatie financiara cu scopul de a informa romanii despre ce trebuie sa faca pentru a transforma orice datorie intr-o oportunitate, pentru a-si depasi conditia.

Emisiunea va simplifica informatiile financiare la care avem zilnic acces, fara un limbaj tehnic, pentru a putea intelege cat mai bine aceste informatii atat de importante pentru a ne imbunatati situatia financiara.

TVR 1 difuzeaza emisiunea Pe datorie
Pe datorie este o emisiune asemanatoare celei difuzate de Digi 24, Banii in miscare, prezentata de analistul financiar Iancu Guda. O alta emisiune financiara se poate vedea pe Metropola TV: Doar o cifra sa-ti mai spun, cu Edward Pastia.
TVR 1 va difuza aceasta emisiune de luni pana joi de la ora 19:30 si va avea, asemenea emisiunii Banii in miscare, durata de 5 minute.

In pronuntare – pe TVR 1 si Netflix
Filmul In pronuntare (2018), disponibil in prezent pe Netflix, va fi difuzat de TVR 3 sambata, 6 martie, de la ora 23:00.

Drama In pronuntare in regia Mihaelei Popescu (debutul in lungmetraj) arata problemele unor personaje precum un judecator, un tata aflat in suferinta si o casnicie aproape destramata. Din distributia filmului fac parte actori precum Dorotheea Petre, Cuzin Toma sau Olimpia Melinte.

TVR 2 difuzeaza Cantec de amurg (Sunset song – 2015) la Filmul de arta
Acest film va fi difuzat de TVR 2 in cadrul programului Filmul de arta si prezinta povestea lui Chris Guthrie (Agyness Deyn), o tanara singuratica a anilor 1900, care traieste lucruri ce o transforma dintr-o adolescenta firava intr-o femeie puternica.

Din distributia filmului fac parte actori precum Agyness Deyn (Clash of the Titans – 2010), Ken Blackburn, Mark Bonnar, Stuart Bowman, Jack Greenlees si altii.
Pe IMDB a obtinut nota 6.4 din peste 3.300 de recenzii. Acest film poate fi vizionat online si pe platforma HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.