Facultatea de drept – Serial coreean Netflix.
Netflix a anuntat de curand inca un serial nou ce va fi disponibil pe platforma online. Serialul se numeste „Law School” (Facultatea de drept) si este o productie coreeana.

Acest program face parte din categoria Seriale politiste, Program TV de mister si Coreean. Genul acestui program este „intelectual” iar limita de varsta recomandata pentru vizionare este de minim 16 ani. Serialul este o productie Gonggamdong House, JTBC Studios si Studio Phoenix.

Actiunea acestui serial se desfasoara la o facultate de drept renumita din Coreea de Sud. Situatia ia o intorsatura drastica atunci cand justitia este pusa la incercare de catre studentii ambitiosi si de catre profesorul lor dur si corect.

Facultatea de drept – Serial coreean Netflix.
Primul sezon contine 16 episoade si debutul acestuia a avut loc pe 14 aprilie 2021, pe postul de televiziune JTBC. Serialul a reusit sa obtina o nota destul de impresionanta pe IMDB. Este vorba de nota 8 din 10, dintr-un total de 473 de voturi (la momentul scrierii acestui articol).

Personajele principale ale acestui serial sunt:

  • Myung-Min Kim – ce joaca rolul lui – Yang Jong Hoon (16 episoade/sezonul1);
  • Kim Bum – ce joaca rolul lui – Han Joon Hwi (16 episoade/sezonul1);
  • Hye-young Ryu – ce joaca rolul lui Kang Sol A (16 episoade/sezonul1);
  • Lee Jeong-eun – ce joaca rolul lui Kim Eun Sook (16 episoade/sezonul1);
  • Lee Da-wit – ce joaca rolul lui Seo Ji Ho (16 episoade/sezonul1);
  • Soo-kyung Lee – ce joaca rolul lui Kang Sol B (16 episoade/sezonul1);
  • Hyun Woo – ce joaca rolul lui Yoo Seung Jae (16 episoade/sezonul1);
  • Ko Yoon-Jung – ce joaca rolul lui Jeon Ye Seul (16 episoade/sezonul1);

In serial isi fac aparitia mai multi actori insa am ales sa ii prezentam in acest articol doar pe cei care au un rol in fiecare dintre cele 16 episoade.
Netflix va adauga acest serial miercuri, 16 iunie 2021.

Asa cum spuneam si in alte articole, Netflix a adaugat in ultimul timp pe platforma sa tot mai multe seriale coreene. Voi ce parere aveti despre acest tip de seriale si in general despre materialul nou adaugat pe platforma de filme si seriale.

Totodata va invitam sa va expuneti parere despre acest serial in campul de comentarii dedicat de mai jos.

Update 28.07.2021: Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa vom actualiza acest articol daca va fi cazul;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Am descoperit de o luna serialele coreene si am devenit dependenta. Recomand ,,Crash landing on you”, Mr Sunshine, Tara mea, Love alarm. Pe langa povestile frumoase, actorii talentati si f f frumosi as mai mentiona si decorurile speciale, recuzita deosebita prezente in filme.