Wimbledon se vede pe Eurosport
In perioada 27 iunie – 10 iulie, posturile Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4K vor transmite exclusiv turneul de tenis pe iarba Wimbledon. Acest turneu este unul dintre cele mai vechi turnee de tenis si este singurul care impune participantilor o tinuta obligatorie. Jucatoarele si jucatorii sunt obligati sa joace toate partidele in echipament alb.

Toate partidele se pot vedea pe aplicatia Eurosport Play. Posturile de televiziune Eurosport vor transmite Wimbledon in 11 tari. Romania va avea pe tabloul competitiei nu mai putin de 6 jucatoare. Iata care sunt cele 7 jucatoare romane calificate direct pe tabloul competitiei si care sunt adversarele lor in primul tur al competitiei britanice.

In ziua de luni vor intra pe teren romancele Sorana Cirstea – Alexandra Krunic si Irina Camelia Begu – Ekaterine Gorgodze. In ziua de marti vor intra pe teren romancele cu urmatoarele partide: Simona Halep – Karolina Muchova, Gabriela Ruse – Cori Gauff, Ana Bogdan – Dayana Yamstreska, Mihaela Buzarnescu – Nastasja Schunk, Irina Bara – Chloe Paquet.

Daca meciurile romancelor nu se vor juca la aceeasi ora, posturile Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD le vor transmite pe toate. Pe Eurosport 4K este posibil sa fie transmise meciurile Simonei Halep daca aceasta va avansa in competitie si daca meciurile ei vor fi preluate de feed-ul international Eurosport.

Wimbledon se vede pe Eurosport

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt singurele romance care sunt cap de serie (sunt catalogate ca favorite in intalnirile cu adversarele lor). O jucatoare sau un jucator este considerat cap de serie prin prisma locului sau ocupat in clasamentul WTA si ATP. Simona Halep este capul de serie cu numarul 16 iar Sorana Cistea este capul de serie cu numarul 21.

Favorita principala a competitiei feminine de la Wimbledon este poloneza Iga Swiatek care este numarul 1 mondial. La Wimblendon va reveni si jucatoarea Americana Serena Williams. Ea revine dupa un an de pauza.

In competitia masculina de la Wimblendon, printre favoriti se numara Novak Djokovic cel care a castigat titlul anul trecut, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz si altii.

Posturile de televiziune Eurosport 1 si Eurosport 2 vor transmite meciuri de tenis in fiecare zi, de la orele 12-23. Pe site-ul Eurosport, fanii romani pot urmari / citi interviuri oferite de jucatoarele romance imediat dupa terminarea partidelor. Mats Wilander si Barbara Schett vor fi prezenti la fata locului pe post de analisti Eurosport. Ei vor analiza jocul celor mai importanti jucatori de tenis si le vor lua interviuri inainte si dupa partidele acestora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.