Copoii: serialul coreean va avea sezonul 2?

Copoii (in limba engleza Bloodhounds) este o drama sud-coreeana despre lumea cruda a camatarilor bogati care profita de disperarea celor saraci. In aceasta lupta inegala intervin doi boxeri tineri si talentati care, in acest serial plin de batai si actiune, incearca sa scape de organizatia de pradatori financiar Smile Capital. Serialul se bazeaza pe webtoon-ul creat de Jung Chan, iar actiunea are loc in anul 2020, in plina pandemie de Covid-19.

Serialul Copoii a obtinut nota 8,1 pe IMDb si are cota de popularitate, in crestere azi, de 2583. Serialul de actiune, crima, drama, sport si thriller este unul dintre cele mai vizionate seriale pe platforma de streaming Netflix in Romania in prezent. Copoii are un numar de 8 episoade cu durata de o ora, in care fanii au apreciat calitatea tehnica a regiei si conceptiei scenelor de lupta.

Fiecare episod este plin de adrenalina si te face sa vrei mai multe lupte, mai multe urmariri cu masina si mai multa intriga. Vor reusi cei doi sa se elibereze de tirania camatarului nemilos sau vor fi infranti? Aflati deznodamantul urmarind acest serial palpitant si bine realizat.

Personajele principale sunt Kim Geon-woo (boxer tanar, talentat si foarte sincer, fost puscas marin) si Hong Woo-jin (partenerul lui Geon-woo, de asemenea fost puscas marin). Cei doi se aliaza cu Choi Tae-ho, fost lider legendar al industriei imprumuturilor private, care actualmente are aceeasi ocupatie, pe care o practica insa din umanitate. Kim Myeong-gil este directorul executiv al companiei Smile Capital, un rechin al imprumuturilor ilegale, care se considera deasupra legii si apeleaza la violenta pentru a se imbogati.

Copoii: serialul coreean va avea sezonul 2?

Din distributie fac parte actorii Woo Do-kwan (Kim Geon-woo), Lee Sang-yi (Hong Woo-jin), Park Sung-woong (Kim Myeong-gil), Huh Joon-ho (Choi Tae-ho) si multi altii in roluri de suport. Pe actorul coreean Woo Do-kwan l-am mai vazut si in productiile Maedeudok (serial, 2017), Furia Divina (film, 2019), Goo-hae-jwo (serial, 2017), Master (film, 2016). In anul 2017, actorul a primit premiul Best New Actor pentru rolul jucat in filmul Mad Dog, din partea KBS Drama Awards.

Pe actorul coreean Lee Sang-yi l-am mai vazut in serialele Cha-cha-cha la malul marii (2021), Celulele lui Yumi (2021), Crash Course in Romance (2023). Actorul Huh Joon-ho a mai jucat si in Silmido (2003), Mogadysiu (2021), Hawasango (2001), Why Her (2022). Pentru rolul din Silmido, actorul a primit premiul Grand Bell Awards in 2004, iar pentru rolul din Mogadysiu a primit premii, in anul 2021, din partea Blue Dragon Awards, Korean Film Producers Association Awards, Korean Association of Film Critics Awards si Buil Film Awards.

Avand in vedere ca sud-coreenii creeaza rareori seriale cu mai multe sezoane si ca ultimul episod rezolva majoritatea conflictelor, se apreciaza ca este putin probabil ca productia Copoii sa continue cu un al doilea sezon. Deocamdata insa, Netflix nu a anulat serialul de actiune sud-coreean.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.