Tronsmart Apollo Bold sunt noile casti produse de Tronsmart si se pare ca de data asta, firma chinezeasca a reusit sa produca un produs destul de calitatativ, atat din punct de vedere al calitatii sunetului cat si din punct de vedere designului si al constructiei.

Motivele pentru care castile sunt de laudat sunt urmatoarele:

Reducerea zgomotului exterior cu pana la 35 de decibeli. Aceasta noua tehnologie pentru Tronsmart spera sa-i aduca in topul vanzarilor de casti. Ca o parere personala, dupa cateva teste, aceste casti merita sa fie in top (vorbim de castile wireless).

O alta caracteristica de laudat este bateria ce tine pana la 10 ore ascultand muzica si pana la peste 30 de ore daca folosim si cutia de incarcare.

Personalizarea atingerilor, updateul de sistem de operare si egalizatorul vor fi si ele disponibile din luna septembrie, atunci cand se va lansa si o aplicatie dedicata pentru aceste casti.

Atingerile castilor iti ofera un control usor si la indemana pentru ceea avem nevoie. Regasiti o mica legenda in imaginea de mai jos.

comenzi tronsmart apollo bold
comenzi tronsmart apollo bold

Scurt review Tronsmart Apollo Bold

  1. Design – Castile sunt foarte bine proiectate si au un design destul de elegant. Materialul din care sunt create este  o combinatie de plastic si metal iar senzatia pe care o ofera la atingere este destul de placuta si nu pare ca ar fi facute dintr-un material ieftin. Cutiuta este construita si ea la randul ei dintr-un material placut insa pare destul de expusa la zgarieturi.
    Teoretic, designul castilor permite o fixare destul de buna in urechi si ar putea fi folosite si la activitati sportive. Practic, nu am testat castile la alergare pentru a putea avea un feedback personal.
  2. Continutul pachetului. In cutia castilor regasim cutiuta de incarcare, castile, cablul de date, manualul de utilizare si inca 2 seturi de dopuri, diferite ca marime, pentru a putea alege pe cele mai comode. Cutia este destul de profi iar detaliile sunt destul de bine expuse pe aceasta.
  3. Functionalitate si calitatea sunetului. Castile ofera o calitate destul de buna a sunetului pentru o pereche de casti wireless, apropiindu-se de calitatea unor casti over the ear middle range. Tronsmart a pus accent atat pe functia de noise cancelling cat si pe calitatea apelurilor, castile avand nu mai putin de 6 microfoane pentru un control mai bun al sunetului si pentru a putea separa mai bine zgomotele de fundal de voce. Petru a gestiona mai bine aceste sunetele, castile vin dotate cu un Qualcomm QCC5124 si o baterie ce poate rezista pana la 30 de ore „play time” (impreuna cu cutiuta de incarcare).

Iata cateva specificatii despre acest produs:

Model Tronsmart Apollo Bold
Culoare Negru
Tehnologie Tehnologia audio Qualcomm® aptX ™, tehnologia ANC (Qualcomm® Active Noise Canceling), Qualcomm® TrueWireless ™ Stereo Plus, Qualcomm® cVc®
Chip Qualcomm® QCC5124, acceptă aptX, AAC, SBC
Versiunea Bluetooth 5.0
Compatibilitate Bluetooth HFP / HSP / AVRCP / A2DP
Distanța de transmisie Până la 15 metri
Rezistent la apă IP45
Capacitatea bateriei Căști: 85 mAh; Carcasă de încărcare: 500 mAh
Timp de utilizare baterie Căști: ANC Pornit: până la 7 ore (50% volum) ANC Dezactivat: până la 10 ore (50% volum); Carcasă de încărcare: peste 30 de ore (50% volum)
Timp de incarcare Earbud: 2 până la 2,5 ore Carcasă de încărcare: 2,5 ore
Intervalul de frecvență 20 – 20K Hz
Comenzi Atingere
Impedanta 32Ω ± 15%
Dimensiune Cască: 16,86 x 23,13 x 23,96 mm / 0,66 x 0,91 x 0,94 inch Carcasă de încărcare: 29,45 x 19,03 mm / 1,16 x 0,75 inci
Greutate netă Earbud: aproximativ 7.0g / 0.24oz Cu carcasă de încărcare: aproximativ 54.0g / 1.90oz
Conținutul pachetului 1 x Apollo Bold TWS + ANC Earbuds cu carcasă de încărcare, 1 x Cablu de încărcare, 1 x Manual de utilizare, 1 x Card de garanție, 1 x Ghid de pornire rapidă.

Pretul pentru aceste casti este de aproximativ 100 de dolari insa, comparandu-le cu alte casti la acelasi pret, as putea spune ca este cea mai buna alegere. Putem gasi aici mai multe detalii despre castile Apollo Bold (inclusiv posibilitatea de achizitionare).

Voi ce casti wireless folositi? Nu ezitati sa va expuneti parerea in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII