Filmele Scary Movie pe AMC
Postul de televiziune AMC a anuntat pe pagina Facebook difuzarea filmelor Scary Movie (Comedie de groaza) din luna august, in fiecare duminica. AMC va difuza doar primele 3 filme Scary Movie din 8 august, in fiecare duminica, de la ora 20:25.

Pe 8 august va fi difuzat primul film Scary Movie, pe 15 august, de la 20:30 vom vedea Scary Movie 2 iar pe 22 august, de la ora 20:30, Scary Movie 3.

Pe langa cele 3 filme pe care le vom putea urmari la AMC, seria Scary Movie cuprinde inca 2 filme pe care postul AMC nu le va difuza. Filmele din franciza Scary Movie au avut incasari record la vremea respectiva de 896 milioane de dolari. Prin aceasta franciza s-au facut cunoscute actritele: Anna Faris (Cindy Campbell) si Regina Hall (Brenda Meeks). Cele doua actrite au jucat in primele 4 parti ale seriei Scary Movie. Pe Regina Hall o mai putem vedea si in seriale ca Ally McBeal sau Black Monday. Pe Anna Faris  o putem vedea in productii precum Fosta mea super gagica (My super ex girlfriend), May si altele.

Scary Movie 1 a fost facut in 2000 si arata povestea unui grup de adolescenti care, din intamplare, accidenteaza cu masina un om. Pentru a nu intra in belele, tinerii hotarasc sa arunce victima in lac. Dupa un timp, adolescentii sunt vanati de un necunoscut imbracat cu o roba si o masca, cativa din acest grup sunt ucisi.

Filmele Scary Movie pe AMC
Pe langa cele 2 actrite prezentate mai sus in primul film Scary Movie ii mai vedem pe: Jon Abrahams (Bobby Prinze), Elizabeth Shannon (Buffy Gilmore) si altii.

Scary Movie 2 (2001) incepe cu o parodie a filmului Exorcistul. Cindy Brenda Ray si Shorty sunt invitati de un profesor de colegiu pe nume Oldman (Tim Curry) si ajutorul sau Dwight (David Cross) sa isi petreaca o noapte intr-o casa bantuita de fantome. Adolescentii trec in acea casa prin intamplari ciudate: sunt atacati de un clovn, de o planta de marijuana vie iar Cindy are un conflict cu o pisica posedata.

Scary Movie 3 (2003) prezinta mai multe intamplari ciudate care sunt tratate cu umor. Culturile de porumb ale unei ferme au forma unor OZN-uri, din intamplare se gaseste o caseta video neobisnuita. Cei care privesc acea caseta primesc un telefon in care sunt anuntati ca vor muri in 7 zile. In acest film mai multe personalitati marcante din SUA sunt ironizate, printre care si Michael Jackson.
Cindy se indragosteste de George, un rapper (Simon Rex), care are o ferma impreuna cu fratele lui, Tom (Charlie Sheen). La acea ferma vin extraterestri care doresc sa extermine criminalul care ii ameninta pe cei care privesc caseta video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.