Hudson si Rex – sezoanele 4 si 5
Printr-un comunicat remis catre media-max.ro, DIVA anunta premiera noului sezon Hudson si Rex in Romania, sezonul 4 va incepe curand, in acest articol vom mentiona informatii in acest sens dar si tot ce se stie in acest moment despre sezonul 5.

Sezonul 4 a fost difuzat in SUA din toamna anului trecut pana pe 19 aprilie 2022 iar de luna aceasta se va putea vedea si in Romania, pe DIVA. Acest sezon are 16 episoade, ducand serialul la 64 de episoade difuzate pana in prezent.

Asemenea sezonului anterior, predomina cadrele filmate in spatii deschise, din cauza crizei sanitare insa acest lucru nu face decat sa arate peisajele superbe ale Canadei si sa ofere mai mult dinamism seriei. Reprezentantii postului anunta si vesti bune pentru cei care doresc sa vada o evolutie a relatiei dintre Charlie si Sarah.

Pe langa noi cazuri ce vor fi investigate, Charlie si Rex vor primi o distinctie semnificativa iar Rex va avea chiar si un rol intr-o reclama.

Sezonul 4 al serialului Hudson si Rex va avea premiera in Romania la DIVA, de marti, 23 august, de la ora 21:00, fiind difuzate cate doua episoade. Serialul se va vedea in fiecare marti.

Hudson si Rex – sezoanele 4 si 5

Sezonul 5 Hudson si Rex a fost confirmat inca de la finalul lunii aprilie iar noile episoade vor fi vazute la finalul lui 2022. Vom anunta atunci cand vom avea informatii noi despre sezonul 5.

Atentie! Daca nu doriti sa aflati ce se intampla la finalul sezonului 4, nu cititi mai departe.
In ultimul episod al sezonului 4, ofiterul Power si partenerul sau Rebel, sunt atacati atunci cand ajung la o interventie privind o intrare prin efractie intr-un depozit.

Hudson si Rex a ajuns la peste 2.100 de recenzii pe IMDb, obtinand nota 7.1. A fost lansat in 2019 iar rolurile principale sunt interpretate de John Reardon (Charlie Hudson) si de cainele Diesel vom Burgimwald (Rex).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.