Politia fara cenzura – din februarie la Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate pe Crime+Investigation in februarie.

Politia fara cenzura – din 10 februarie, in fiecare seara de vineri, de la ora 23. In acest serial, telespectatorii vor urmari activitatea sectiilor de politie din orasele Los Angeles, Miami, Detroit si New York din Statele Unite ale Americii.

Politistii oraselor americane vor rezolva cazuri de jaf armat, furturi de masini, agresiuni si crime. Serialul documentar Politia fara cenzura prezinta in fiecare episod cate un caz de la un capat la altul, din momentul in care politistii sunt anuntati pana in momentul in care autorul faptei este condamnat.

Serialul documentar Politia fara cenzura are 26 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute.

Orasul crimelor – sezonul 4 – din 13 februarie, in fiecare seara de luni, de la ora 23. Serialul documentar Orasul crimelor este prezentat de actrita Emilia Fox. In fiecare episod,  Emilia viziteaza cate un oras in care a avut loc o crima care a socat comunitatea acelui oras. Crima este povestita in detaliu prin interviuri date de rudele si prietenii victimelor, jurnalistilor sau ofiterilor care au investigat acel caz.
Sezonul 4 Orasul crimelor are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Intalnire, casatorie, crima – sezonul 4 – din 14 februarie, in fiecare seara de marti, de la ora 23. Acest serial documentar prezinta cazuri adevarate de omucideri realizate de partenerii victimelor.

Aceste omucideri sunt facute din diverse motive: lacomie (pentru a lua bani de pe asigurarea de viata a partenerului), din gelozie (descoperirea aventurilor conjugale) sau pur si simplu din comoditate. Fiecare caz de omucidere prezentat este detaliat sub forma de reconstituire cu personaje.

Politia fara cenzura – din februarie la Crime+Investigation

Sezonul 4 al serialului documentar Intalnire, casatorie, crima are 3 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Primele 48 de ore – sezonul 25, partea 1 – din 23 februarie, in fiecare seara de joi, de la ora 23. In medicina legala, primele 48 de ore sunt numite ora critica, in anchetele penale primele 48 de ore de la producerea crimei sunt considerate ore cruciale. In cele 48 de ore de la producerea crimei, anchetatorii trebuie sa aiba o pista, cel putin un suspect.

Fiecare episod al acestui documentar prezinta modul prin care se desfasoara o ancheta penala. De la alertarea autoritatilor, pana la prinderea si condamnarea autorului crimei. Partea 1 a sezonului 25 a serialului documentar Primele 48 de ore are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Toata lumea il poate avea daca doreste nu trebuie sa stea la mana cablistului. Abonatul este suveran pentru ca el plateste. Daca cablistul nu ii ofera ce canal doreste abonatul atunci acesta este liber sa plece la cablistul care ii ofera ce vrea.