Katla – serial islandez Netflix
Netflix continua adaugarea serialelor din diverse tari, anuntand lansarea unui nou serial islandez numit Katla.

Rezumat serial Katla
La 12 luni dupa eruptia violenta a unui vulcan subglaciar, comunitatea micului oras Vik este data peste cap. Pe masura ce oamenii evacueaza orasul, incep sa iasa la iveala elemente misterioase care au fost inghetate din vremuri preistorice, cauzand probleme la care nimeni nu s-ar fi gandit.

Producatorii serialului sunt Sigurjón Kjartansson (cunoscut pentru Fantomele Fiordului, serial difuzat in Romania de TVR, cea mai scumpa productie realizata in Finlanda) si Baltasar Kormákur (regizorul filmului 2 Guns cu Denzel Washington si Mark Wahlberg).

Din distributia serialului fac parte actori precum Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring (Fangar – 2017), Ingvar Sigurdsson (Everest – 2015, Jar City – 2006, A White, White Day – 2019), Aliette Opheim (Patriot – 2015, Caliphate – 2020), Þorsteinn Bachmann (Fantomele Fiordului – 2015), Birgitta Birgisdóttir (The Valhalla Murders – 2019) si altii.

Katla – serial islandez Netflix
Serialul Katla este considerat de genul drama, mister si sci-fi iar Netflix va adauga aceasta productie din 17 iunie 2021. Primul sezon va fi alcatuit din 8 episoade.

Trailerul serialului islandez Katla poate fi vizionat aici:

Plaja cu pinguini – serie documentara Netflix
Din 16 iunie, Netflix va difuza seria documentara Plaja cu pinguini, filmat intr-un oras superb din Africa de Sud, in care este prezentat un grup de pinguini aflat pe cale de disparitie care incearca sa-si creasca familiile si sa se amestece printre localnici.

Proprietati spectaculoase de inchiriat – reality show Netflix
In acest reality show vom vedea trei aventurieri care ajung in diferite locuri din lume si care ne vor arata cele mai frumoase si luxoase proprietati de inchiriat.
Proprietati specataculoase de inchiriat (The World’s Most Amazing Vacation Rentals) va fi adaugat pe platforma Netflix din 18 iunie.

Acestea sunt doar cateva dintre noile productii care vor fi adaugate in curand pe Netflix, daca sunteti interesati si de alte seriale, filme sau documentare, va recomandam sa vizitati sectiunea dedicata.

Update 21.08.2021: Sezonul 2 al reality show-ului Proprietati spectaculoase de inchiriat va fi disponibil pe Netflix din 14 septembrie 2021; Pe IMDB, primul sezon a primit nota 6.6 din 758 de recenzii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Sezonul 2 al reality show-ului Proprietati spectaculoase de inchiriat va fi disponibil pe Netflix din 14 septembrie 2021; Pe IMDB, primul sezon a primit nota 6.6 din 758 de recenzii.