Focus Sat Live: 7 zile gratuite si concurs TDC
Focus Sat a pregatit un concurs impreuna cu postul de televiziune TDC (Timeless Dizi Channel). Concursul se adreseaza tuturor abonatilor Focus Sat si iubitorilor de seriale turcesti si se desfasoara in perioada 27 aprilie – 7 mai. Premiul concursului este o tableta Samsung Galaxy A7.

Pentru a participa la concurs, abonatii vor trebui sa lase un comentariu pe pagina de Facebook Focus Sat la postarea concursului Ce serial turcesc urmaresc pe postul TDC?. Reamintim ca postul TDC poate fi urmarit de toti abonatii Focus Sat care au activat cel putin pachetul Familia sau pachetul online Play TV. Din 10 mai, cine va dori sa urmareasca postul TDC va trebui sa activeze 2 pachete Familia + Mozaic Plus sau cine foloseste aplicatia Focus Sat Live va trebui sa activeze din 10 mai pachetul Play TV Extra.

Persoanele care nu sunt inca clienti Focus Sat dar doresc sa vizioneze posturile din grila  operatorului DTH, o pot face gratuit timp de 7 zile prin aplicatia Focus Sat Live. Pentru a testa aplicatia avem nevoie de un Smart TV conectat la internet sau orice alt dispozitiv smart conectat la internet (computer, smartphone sau tableta).

Focus Sat Live: 7 zile gratuite si concurs TDC
Focus Sat vine cu o reducere de 20% a pretului la abonamentele din aplicatia online. Cele 2 pachete din aplicatia online sunt: Play TV (redus la 25 de lei de la 32 de lei) sau Play TV Extra (redus la 50 de lei de la 63 de lei).

Cu pachetul Play TV poti viziona 57 canale dintre care 21 de posturi au functia restart si replay iar cu Play TV Extra poti viziona 97 canale dintre care 42 de posturi au functia restart si replay.
Focus Sat a mai oferit o perioada de proba gratuita, avand anterior 14 zile gratuite.

Reamintim ca  la inceputul anului 2021 Focus Sat a scos din grila de programe toate posturile grupului Discovery, inlocuindule cu alte posturi printre care vom enumera: Look Sport 2, Look Sport 3, Love Nature si altele.

DTH-ul Focus Sat s-a lansat in Romania in 2004 find primul operator de televiziune prin satelit din tara noastra. Focus Sat a apartinut de cei care au detinut in Romania si compania de cablu UPC. In 2019, Focus Sat a fost vandut catre M7 (grup care a fost vandut la randul sau catre Canal+) iar UPC a fost vandut catre Vodafone.

Focus Sat este singurul DTH din Romania care ofera echipamente pe tot continentul European. In tara noastra mai sunt prezente si DTH-urile: Digi TV, Telekom TV, Orange TV si FreeSat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.