Anii ’90 / That 90s show – sezonul 2 Netflix
Platforma de streaming Netflix a introdu in luna ianuarie un spin-off al unuia dintre cele mai interesante si urmarite seriale americane de comedie (sitcom-uri) ale anilor ’90. That 70s Show a fost unul dintre cele mai urmarite seriale american de comedie, a avut 8 sezoane si un numar de 200 de episoade, fiind difuzat in SUA intre anii 1998-2006.

Netflix continua povestea acestui serial american prin spin off-ul That 90’s Show / Anii 90 (2023). Acest serial spune povestea fetei lui Eric (Topher Grace) si Donna (Laura Prepon), pe nume Leia (Callie Haverda), care isi petrece o vara de neuitat la bunici, unde isi va face adevaratii prieteni.

Actiunea serialului Anii ’90 se petrece cu 15 ani mai tarziu fata de actiunea din Anii ’70. Mai exact, in vara anului 1995, Eric si Donna isi lasa fiica in grija bunicilor Red Forman (Kurtwood Smith) si Kitty Forman (Debra Jo Rupp), parintii lui Eric. Lea Forman este o adolescenta dornica de aventura, la bunici va descoperi ca prin vecini poti gasi prieteni adevarati.

Tanara adolescenta se va imprieteni cu: Gwen Runck (Ashley Aufderheide) fratele lui Gwen, simpaticul Nate (Maxwell Acee Donovan), Nikki (Sam Morelos), inteligentul Ozzie (Reyn Doi) si aratosul Jay (Mace Coronel), de care Lea se va indragosti. Cei doi bunici ai lui Lea sunt exact asa cum ii stim: Kitty este foarte fericita ca subsolul casei va fi plin din nou de adolescenti la fel ca pe vremea lui Eric, bunicul Red este omul caruia nu ii place galagia, doreste liniste sa isi poata citi linistit ziarul.

Anii ’90 / That 90s show – sezonul 2 Netflix

Chiar daca bunicii le promit parintilor lui Lea ca nu o vor scapa din ochi, Lea si noii sai prieteni vor avea parte de aventuri asemanatoare anilor ’70, sexul, drogurile si muzica buna nu mor, doar isi schimba hainele (generatia). Fanii serialului Anii ’70 il vor putea vedea si pe actorul Don Stark (Bob), tatal lui Donna, care nu se intelegea asa bine cu tatal lui Eric pentru ca Bob era mai instarit.

Serialul Anii ’90 are 1 sezon alcatuit din 10 episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,6. Netflix nu a confirmat inca serialul 2 iar trendul prin care platforma pare sa anuleze in mod neasteptat unele seriale face ca viitorul multor productii sa fie incert. Insa, in momentul in care vom avea informatii despre reinnoirea seriei cu sezonul 2, vom actualiza acest articol.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII