Party Mix HD – disponibil la Digi si Orange Romania
Cativa operatori de telecomunicatii din tara au efectuat ieri, 31 martie, cateva modificari importante. In acest material vom detalia care sunt operatorii care au facut aceste modificari si despre ce schimbari este vorba.

Ieri, operatorul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de abonati din Romania, Digi, a inlocuit varianta SD a postului Party Mix cu varianta HD. Varianta HD a postului Party Mix  de la Digi nu este aceeasi cu varianta HD originala care este la Vodafone, iNES sau Orange Romania Communications, ci este o varianta hd cu un bitrate mai mic (3 Mbps fata de 8Mbps cat este la alti operatori).

Nu se stie daca aceasta varianta HD a postului cu bitrate scazut este de la Digi sau de la BestMix Media. Cert este ca Party Mix HD la Digi are o calitate mai redusa a imaginii.

Party Mix HD a reveni si in grila Orange Romania, initial a fost introdus in grila in februarie 2021 insa varianta HD a iesit in martie 2022, alaturi de variantele HD ale posturilor Metropola TV, A7 TV si Bucuresti TV.

O alta modificare facuta de Digi este aceea ca a fost schimbat in EPG numele postului Bucuresti TV in Kanal D2.

Party Mix HD – disponibil la Digi si Orange Romania

Operatorul Vodafone a introdus varianta SD a postului Kanal D2 in grila, pana ieri a existat doar varianta HD. De asemenea, in grila Vodafone Romania Kanal D2 HD a fost mutat pe pozitia 15 iar varianta SD a fost pusa pe pozitia 16.

Operatorul IPTV INES a introdus ieri postul BBC First HD. INES este al doilea operator care introduce acest post in grila dupa Digi. Saptamana trecuta, INES IPTV a mai introdus posturile Romania TV HD (care a inlocuit varianta SD a postului, INES fiind primul operator care a introdus varianta HD a acestui post), TeleMoldova Plus HD, Apollonia TV, TV AS, Melos TV HD si Atomic Academy HD. Aceste canale au intrat anul acesta in lista must carry.

In urmatoarele zile, un alt operator de telecomunicatii va face modificari importante in grila de programe, NextGen. Vom mentiona aceste modificari intr-un alt articol. Cu toate ca pe site-ul Nextgen noile posturi au fost trecute deja, in realitate modificarile nu s-au efectuat inca.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

60 COMENTARII

  1. O să intre posturile lipsă din must-carry la NextGen, adică fix nimic – TV-AS, Apollonia TV, Disco Mix, Melos TV și Euronews RO HD.

    O informație de interes ar fi fost intrarea: Discovery HD, Discovery ID HD, Animal Planet HD, TLC HD, Travel Channel HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Love Nature 4K, MTV 00’s, Club MTV.

    Și să introducă variante HD pe unele posturi care se văd praf în SD, ex. AMC, Film Cafe, TV Paprika, Diva, Nat Geo People, Comedy Central, Crime & Investigation, Warner TV, Traditional TV.

    Momentan, nu se justifică prin nimic scumpirea de 6 RON.

  2. Dsf…. la Brăila se vede varză,poate ai un fir tras separat de la Digi😁 👉eu locuiesc la #Pistruiatu# tu…?? știu că ești din BRĂILA!