AXN difuzeaza serialul politist Bosch
Postul de televiziune AXN va difuza in luna martie un serial politist de exceptie. Serialul politist se numeste Bosch (2014). Serialul va fi difuzat de luni, 27 martie, de la ora 22. Se va difuza un singur episod pe saptamana.

Bosch este un serial politist plin de actiune si cu personaje complexe. Serialul este facut dupa romanele scrise de Michael Connelly. Harry Bosch (Titus Welliver) lucreaza in cadrul departamentului de politie din Los Angeles. Detectivul Bosch rezolva cazurile de crima printr-o metoda neortodoxa, de moda veche. Superiorii lui nu sunt de acord cu aceste metode, motiv pentru care apar mereu clinciuri intre ei.

Primul sezon al serialului Bosch prezinta cazurile de crima rezolvate de Harry, scrise de Michael in trei romane: City of Bones, The Concrete Blonde si Eco Park. Harry este un politist hotarat sa rezolve cazurile de crima chiar daca apropiatii sai primesc amenintari. Bosch are un trecut intunecat si nu se abate de la felul sau de a rezolva cazurile.

Serialul Bosch se poate urmari si pe aplicatia de streaming Prime Video. Are 7 sezoane cu un total de 68 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 8,5.

Pe actorul Titus Welliver, telespectatorii din Romania il stiu din serialul Lege si Ordine: Brigada Speciala. Actorul joaca si in Mandalorianul (Capitanul Imperiului).
Sezonul 7 al serialului Bosch a fost difuzat in 2021.

AXN difuzeaza serialul politist Bosch
In luna martie, AXN va difuza sezoane noi ale urmatoarelor seriale:

  • Doctorul cel bun – sezonul 6 care va incepe joi, 9 martie, de la ora 21, va fi difuzat in fiecare zi de joi. Sezonul 6 al serialului Doctorul cel bun are in total 17 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 8,1
  • Recrutul – sezonul 5, incepe din 27 martie, in fiecare zi de luni, de la ora 21, cate un episod. Serialul are 5 sezoane, sezonul 5 are 18 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 8.

AXN apartine companiei Antena Entertainment Group din Grecia, are licenta tematica – filme si seriale si este situat in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra. In Romania, Antena Entertainment Group detine canalele: AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin, Magic TV, Rock TV si Kiss TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.