Orange vine cu inca o majorare a preturilor
Orange Romania Communications (fosta companie Telekom Romania Communications) anunta o noua majorare a pretului serviciilor furnizate. Aceasta este notificarea trimisa abonatilor:

„Salut,
Pentru a putea mentine o calitate ridicata a serviciilor pe care ti le oferim, in contextul cresterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile si fixe, din data de 1 aprilie 2023 valoarea abonamentelor tale de pe contul ********** va fi majorata cu 1 euro (TVA inclus) pentru fiecare serviciu. Majorarea valorii abonamentului nu modifica perioada contractuala actuala.

Celelalte conditii contractuale raman neschimbate.
Ne dorim sa ramai in continuare clientul nostru, insa, daca nu esti de acord cu aspectele de mai sus, poti renunta la contract in 30 (treizeci) de zile de la primirea acestei notificari, fara a plati penalitati/despagubiri. Pentru aceasta, ne poti contacta prin e-mail la adresa rezilieri@orange.com, printr-o notificare transmisa catre Orange Romania Communications S.A., la sediul din Calea Victoriei, Nr. 35, Sector 1, Bucuresti, 010061, sau in magazinele Orange. Daca renunti la contract si detii echipamente inchiriate (de exemplu echipamentele tv si/sau internet), ai obligatia de a le returna intr-un magazin Orange Romania Communications in termen de 5 (cinci) zile de la incetarea contractului.

In lipsa unui raspuns din partea ta, vom considera ca esti de acord cu implementarea modificarilor la data anuntata mai sus.

Cu prietenie,
Echipa Orange Romania Communications.”

Orange vine cu inca o majorare a preturilor

Reamintim ca ultima majorare a preturilor Orange Romania Communications a fost facuta in noiembrie 2022 iar pretul fiecarui serviciu a crescut tot cu 1 euro pe luna.

Exista zvonuri conform carora ar urma sa fie introduse noi posturi in urma acestei majorari de pret insa vom anunta cand / daca va fi cazul.

Voi ce parere aveti despre majorarea preturilor serviciilor Orange Romania Communications? Veti rezilia contractul din acest motiv sau alegeti sa ramaneti in continuare cu acest operator? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

93 COMENTARII

  1. Reziliere, cum au EI pretenția sa respectam contractul la virgulă, sa îl respecte și ei
    Faci contract pe 2 ani, îl bați în cuie!, după expirare, e altceva