Lia – sotia sotului meu la Antena 1
Antena 1 pregateste difuzarea unui nou serial adaptat dupa o productie turceasca, aceasta este o serie de drama numita Lia, adaptata dupa serialul Asla Vazgeçmem, conform anuntului facut de reprezentantii postului Antena 1.

Serialul Lia este produs de Ruxandra Ion, Radu Grigore si Bianca Mina. Seria prezinta o poveste unica de iubire in care protagonistii vor trebui sa treaca peste diverse obstacole si incercari. In serial vom vedea daca destinul este suficient pentru ca dragostea sa invinga sau daca este nevoie si de alte „ingrediente”.

Rolul principal (Lia) este interpretat de Ana Bodea, acesta fiind probabil cel mai important rol din cariera sa de actrita. Stefan Floroaica este, de asemenea, la primul sau rol, si il interpreteaza pe Petru Vornicu.

Lia – sotia sotului meu la Antena 1

In serialul Lia vom vedea si actorii Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Ilinca Goia, Tina Duceac, Andrei Voicu, Doinita Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Valeriu Ilisie, Elena Mogildea, Roxana Vaduva, Bogdan Talasman sau Mihai Mititescu.

Antena 1 va difuza serialul Lia din 12 ianuarie 2023, joia de la ora 20:30. Va inlocui un alt serial romanesc adaptat dupa o drama turceasca, Adela, care a obtinut audiente bune in grila Antena 1. Adela ajunge la final, sezonul 4 fiind ultimul.

Nu avem inca informatii despre cate episoade va avea primul sezon si daca vom vedea sezonul 2 insa, avand in vedere succesul inregistrat de Adela, probabil vom vedea cel putin inca un sezon si pentru serialul Lia.

Asla Vazgeçmem, serialul dupa care este adaptat Lia, a avut 59 episoade difuzate in Turcia intre 2015 – 2016, iar pe IMDb a obtinut nota 5.4 din 336 recenzii. In acest serial au avut roluri actorii Tolgahan Sayisman, Amine Gulse si Safak Pekdemir.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Bebe Cotimanis nu era la clever(Prima tv …) sau are voie sa joace in serial produs de Antena 1.
    Ar trebui și cei de la prima tv sa se apuce să facă niște emisiuni și seriale normale care sa prindă la public.De când a fost preluat de clever nu poți spune că au făcut ceva care sa se vadă sa fiesi ei sus in clasament .

    • Bebe Cotimanis nu are contract de exclusivitate cu Clever Media pentru ca el isi pune doar vocea la promouri. Daca prezenta vreo emisiune atunci avea contract exclusiv daca dora acest lucru.

  2. Legenda spune că kanal d, va difuza serialul original :))) Nu fac seriale bune cei de la antena 1.Alea de la pro TV erau bune, au fost redifuza te de milioane de ori.