You / Tu va avea sezonul 5, acesta fiind ultimul

Din fericire, serialul american thriller Tu (You) a fost confirmat pentru cel de-al cincilea si ultimul sezon. Confirmarea din partea platformei de streaming Netflix a venit in martie 2023, asadar ne putem astepta ca anul viitor, cel mai probabil la vara, sa putem viziona sezonul 5. Tu este notat cu 7,7 pe Imdb, iar cota sa de popularitate este de 81, situandu-l printre serialele de calitate cu succes la public.

Serialul este o adaptare dupa romanele scriitoarei Carolina Kepnes. Personajul principal este Joe Goldberg, un tanar pasionat de carti care sufera de tulburare de personalitate obsesiv-compulsiva. Joe este intr-o perpetua cautare a iubirii, impuls care il determina sa scormoneasca tainele vietii fiecarei femei de care se indragosteste.

Din pacate, iubirea sa, desi bine intentionata, vine la pachet cu tendinte criminale si antisociale, ceea ce pune in pericol vietile tuturor. Comportamentul lui Joe este tipic pentru un stalker, adica pentru persoanele care folosesc mediul online si mai cu seama profilele de social media pentru a controla vietile celorlalti.

Primul sezon al serialului Tu a aparut in anul 2018 si trateaza cazul lui Beck, o tanara scriitoare aspiranta de care Joe se indragosteste. Acesta decide sa ii ofere tinerei viata si prietenii pe care ii merita, drept pentru care incepe sa ii elimine pe cei pe care nu ii considera indeajuns de buni pentru Beck. Unde duce acest mod de gandire, puteti afla doar urmarind serialul Tu.

You / Tu va avea sezonul 5, acesta fiind ultimul

Tu a fost creat de Greg Berlanti si Sera Gamble si a fost filmat in Libraria Bookstore din New York, Long Islands, Queens, Los Angeles (SUA), Londra (UK). Genul serialului este crime, drama, romantic si thriller. Din distributie fac parte: Penn Badgley (Joe Goldberg) Victoria Predetti (Love Quinn), Tati Gabrielle (Marienne Bellami), Ambyr Childers (Candace Stone), Elizabeth Lail (Guinevere Beck). Pe actorul Penn Badgley il cunoastem din filmele: Gossip Girl, The Paper Store, Margin Call.

Pentru prestatia actoriceasca, Penn Badgley a fost premiat cu Premiul Robert Altman pentru rolul din Margin Call in cadrul Independent Spirit Award, 2012, Premiul pentru Cel mai bun actor in filmul Paper Store in cadrul Oxford Film Festival, 2016 si Premiul Jury Special Mention- Lead Actor in cadrul Manchester Film Festival, 2016.

Serialul Tu a primit 10 nominalizari si 3 premii, acestea din urma fiind: Elle Style Award- International Star pentru Penn Badgley in anul 2019, respectiv premiul de popularitate IMDbPro Top 200 Most Popular TV Titles 2021-2022 in anul 2022 si Top 100 Popular Television (2019-2020) in anul 2020.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.