A doua tinerete – serial australian AXN
In luna iulie, AXN va difuza un nou serial australian numit A doua tinerete (Bloom – 2019), o drama misterioasa/sci-fi.

Rezumat serial A doua tinerete
Intr-un mic orasel se intampla evenimente ciudate la un an dupa ce inundatii misterioase au luat viata a cinci localnici, apare o planta misterioasa care pare sa aiba proprietatile de a intineri. 

Pana la finalul primului episod, telespectatorii vor putea intelege care este misterul in jurul caruia se contureaza intriga insa nu se va observa inca in ce directie se indreapta actiunea. In serial vom vedea ce se intampla atunci cand oamenii au posibilitatea de a revizita alegerile facute in trecut insa ramane de vazut ce urmari vor avea aceste evenimente bizare.

In acest serial vom vedea actori precum Jacki Weaver (nominalizata la doua premii Oscar pentru performantele din Silver Linings Playbook si Animal Kingdom), Phoebe Tonkin (The Vampire Diaries – 2009, The Originals – 2013), Bryan Brown (Cocktail – 1988, Australia – 2008), Genevieve Morris, Terry Norris (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader – 2010, Mortal Engines – 2018), Tom Budge (The Proposition – 2005, Candy – 2006) sau Anne Charleston (Emmerdale Farm – 1972).

A doua tinerete – serial australian AXN
Serialul va fi difuzat de AXN din 12 iulie 2021, de la ora 23:00.
Pe IMDB, a obtinut nota 6.7 din 1.332 de recenzii, performantele actorilor Bryan Brown si Phoebe Tonkin fiind apreciate.
Serialul A doua tinerete a fost incheiat, are doua sezoane si un numar total de 12 episoade.

Acesta este un alt serial australian original Stan difuzat de AXN, primul anuntat fiind O lume noua (The Commons) iar premiera ambelor seriale va fi in aceeasi zi. Ambele seriale au fost difuzate in Australia in 2019, probabil AXN achizitionand la pachet drepturile de retransmisie.

Asadar, daca doriti sa vizionati o productie australiana decenta in care misterul este imbinat cu elemente sci-fi, AXN difuzeaza serialul A doua tinerete de luni, 12 iulie, de la ora 23:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.