Tutorial Root Lg L4, L5, L7, L9 pas cu pas.

Root-ul este operațiunea prin care dumneavoastră deveniți administratorul cu drepturi depline asupra propriului telefon. Practic, root este asemănător cu „Run as administrator” din Windows.

Pentru început recomand un back-up asupra tuturor datelor și dacă se poate asupra Rom-ului. Operațiunea de root-are este destul de simplă dar e mai bine să ne asigurăm cum putem. Oricum, dacă veți încerca să vă root-ați telefonul o veți face pe propria răspundere. 😉

Pașii pentru Root.

 1. Pentru început trebuie să ne asigurăm că USB debugging este activat. În cazul în care nu este activat îl puteți activa mergând pe ramura menu -> settings -> Developer options -> USB debugging.
 2. Descărcați și instalați de aici Vroot. Nu vă speriați de caracterele în chineză, programul este foarte bun și stabil
 3. Conectați telefonul la Pc prin cablul de date și selectați PC Suite sau LG software
 4. Dacă ați conectat pentru prima dată telefonul la Pc atunci trebuie să instalați driverele. În caz că ele nu se instalează automat le puteți descărca de pe site-ul lg de aici.
 5. Accesați device manager din control panel și asigurați-vă că toate drivere au fost instalate cu succes (nu trebuie să fie nicio avertizare pe galben sau roșu)
 6. Deschideți programul Vroot instalat la pasul 2 prin opțiunea „Run as administrator”
 7. Programul se va conecta la telefon și în cazul în care e totul ok vă va apărea un buton „Root”
 8. Apăsați butonul Root
 9. Telefonul se va restarta

root telefonul lg l4 2 (e440)

Aceștia sunt toți pașii pentru a roota aceste modele de telefoane. După restart veți găsi 2 aplicații în chineză. Prima este instalată de către Vroot și o puteți dezinstala (are ca logo un cerculeț) iar cea de-a 2-a este aplicația super user (varianta în chineză) care se poate schimba prin instalarea superuser de pe google play (le instalați pe ambele, dați drepturi de root celei de-a 2-a și o dezinstalați pe prima). În superuser (varianta chineză) când sunteți întrebați dacă acordați drepturi de administrator apăsați butonul din dreapta (fiind chineză e greu să vă dați seama).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  • 1. Nu cred ca stii ce inseamna cuvantul „autist”, iti recomand DEX-ul.

   2. Tot ce este scris in articol a fost testat de noi si a fost functional, fara sa fie virusat. EVIDENT ca nu suntem responsabili pentru ce modificari intervin asupra fisierelor aflate pe alte site-uri, deoarece EVIDENT ca nu putem controla continutul altor site-uri si nici nu le scanam noi fisierele de virusi periodic.

   Iti doresc o seara frumoasa!