A fost odata… sau n-a fost? – Netflix
A fost odata… sau n-a fost? (Once Upon a Time… But Not Anymore / Érase una vez… pero ya no) este un serial spaniol tip muzical ce va fi disponibil de luna aceasta pe Netflix. Acesta este printre primele seriale muzicale spaniole detinute de Netflix si a fost realizat in colaborare cu Noc Noc Cinema.

Manolo Caro este regizorul si producatorul acestui serial si nu este la prima colaborare cu Netflix, fiind scenaristul altor doua productii disponibile pe platforma online: Casa Florilor (2018) si Cineva trebuie sa moara (2020).

Serialul arata povestea a doi indragostiti care au fost separati intr-un mod tragic, ei trebuie sa se intalneasca intr-o alta viata pentru a rupe vraja aruncata asupra persoanelor excentrice ale caror corpuri le-au ocupat.

Distributia serialului este condusa de actorul, cantaretul si compozitorul Sebastián Yatra iar in serial vom vedea alti actori precum Huichi Chiu (Vis a vis – 2015), Rossy de Palma (Women on the Verge of a Nervous Breakdown – 1988, Broken Embraces – 2009, Julieta – 2016), Mariana Treviño (Club de cuervos – 2015, Overboard – 2018), Asier Etxeandia (Orizontul rosu – 2021, Pain and Glory – 2019), Daniela Vega (A Fantastic Woman – 2017) si altii.

A fost odata… sau n-a fost? – Netflix

Manolo Caro a declarat ca aceasta productie este diferita, anti-basm, o reinventare a mentalitatii din societatea actuala al carui scop este sa se indeparteze de ideile false despre fericire si despre ce ni s-a spus ca este dragostea.

Muzica si comedia vor fi instrumentele principale pentru a ne prezenta o poveste de dragoste hilara dintr-un regat indepartat al Spaniei.

Primul sezon al acestui serial va fi disponibil pe Netflix din 11 martie 2022. Este unul dintre cele mai asteptate seriale spaniole din aceasta perioada, pe IMDb ocupa locul 3.907 in topul celor mai populare seriale.

Daca ati urmarit serialul prezentat in acest articol, lasati un comentariu mai jos, in sectiunea de comentarii, mentionand parerea voastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU