Dincolo de alb si negru / Atelier de sanatate – emisiuni noi TVR 1
Postul de televiziune TVR 1 va difuza de luni, 9 mai, doua emisiuni noi. In acest material vom detalia tot ce stim despre aceste doua emisiuni.

Dincolo de alb si negru este numele noii emisiuni a lui Catalin Stefanescu. Emisiunea va fi difuzata pe TVR 1, de la ora 19, de luni pana joi. In emisiunea Dincolo de alb si negru se vor discuta diverse teme si subiecte cu diferiti invitati.

Emisiunea isi propune sa ii faca pe telespectatori sa gandeasca cu propriile minti fara sa se lase influentati de parerile unora sau altora. In aceasta perioada, a gandi cu propria minte este un act extrem de necesar.

Realizatorul Catalin Stefanescu a declarat despre noua emisiune ca in cadrul emisiunii nu se vor discuta lucruri la extreme, numai alb sau negru, si emisiunea nu isi propune sa se plaseze de o parte sau alta a unei baricade dar nici nu se va plasa la mijloc pentru a impaca ambele tabere, ci se incearca sa se prinda tot arcul de gandire, sa ofere oamenilor momente in care sa se obisnuiasca cu gandul ca pot avea si propriile lor idei, nu neaparat ce li se spune din stanga sau din dreapta.

A doua emisiune ce va intra in grila postului TVR 1 din 9 mai se numeste Atelier de sanatate. Emisiunea va fi difuzata pe TVR 1 de luni pana joi, de la ora 13. Aceasta emisiune va fi una de tip magazin si se vor oferi informatii despre sanatate.

Dincolo de alb si negru / Atelier de sanatate – emisiuni noi TVR 1
Iata cateva rubrici din cadrul emisiunii Atelier de sanatate:

  • Mic dictionar de termeni medicali. Aceasta rubrica ofera elemente de baza despre anatomia si filologia corpului uman, afectiuni sau semne clinice, simptome frecvent intalnite.
  • Frontierele medicinii. In aceasta rubrica, telespectatorii vor afla noutatile din medicina despre tehnnologii, investigatii si metode de tratament aparute in Romania si in lume.
  • Eu pot. In aceasta rubrica se va discuta despre psihologie, bunastare, relaxare si medicina holistica.
  • De stiut. Telespectatorii vor afla cum trebuie sa reactioneze in diverse situatii cu care se intalnesc zi de zi, cum ar fi rani usoare sau arsuri.
  • Secretele plantelor. Aceasta rubrica le va arata telespectatorilor care sunt beneficiile pe care le ofera lumea vegetala. Telespectatorilor li se va oferi ajutor legat de nutritie si fitness.

Emisiunea Atelier de sanatate va fi prezentata de Smaranda Vornicu-Shalit, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.