Acasa difuzeaza serialul indian Un nou rasarit

Acasa va difuza de astazi, 14 august, un nou serial indian, Mehndi hai Rachne Waali / Un nou rasarit (2021). Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 15:30, urmand sa inlocuiasca un alt serial indian, Pe aripi de vis, care s-a terminat vineri, 11 august.

Pallavi (Shivangi Khedkar) este o femeie care a ramas vaduva de tanara, ea are grija ca cei din jurul sau sa fie fericiti, in special socrii sai. Pallavi este o femeie familista. Intr-o zi, ea il intalneste pe Raghav (Sai Ketam Rao), un tanar care nu a avut noroc in dragoste insa are noroc la bani. Dupa cum se stie ca se intampla in serialele indiene, mariajul dintre Pallavi si Raghav este aranjat.

Cu toate ca Pallavi nu se simte pregatita sa inceapa o noua casnicie, ea accepta aceasta casatorie aranjata. Insa, destinul face ca relatia dintre cei doi sa inceapa cu stangul. Raghav este prost informat si crede ca din cauza lui Pallavi sora si mama lui sunt in inchisoare. Pentru a se razbuna pe Pallavi, Raghav o defaimeaza pe aceasta in fata familiei sale asa incat este alungata din casa.

Intr-un tarziu, Raghav afla ca Pallavi nu are nicio legatura cu incarcerarea sorei si mamei sale si va incerca sa o recucereasca pe aceasta. Oare va reusi Raghav sa isi salveze casnicia aranjata sau Pallavi nu il va ierta?

Acasa difuzeaza serialul indian Un nou rasarit

Pentru actorii Shivangi si Sai Ketan, rolurile principale din serialul Un nou rasarit le-au adus multe nominalizari la diferite festivaluri de film din India. Pentru cei doi actori, Un nou rasarit este primul proiect in care interpreteaza rolurile principale.

Serialul Un nou rasarit este facut dupa un alt serial indian numit Gorintaku. Un nou rasarit are un sezon format din 246 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4. Acasa va difuza 3 episoade pe zi.

Postul de televiziune Acasa are licenta tematica – filme si seriale, publicul tinta fiiind genul feminin. Acasa se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII