Agentia de talente si sentimente – Happy Channel
Happy Channel pregateste difuzarea unui nou serial turcesc numit Agentia de talente si sentimente (Menajerimi Ara – 2020).

Rezumat serial Agentia de talente si sentimente
Noua serie de comedie si drama prezinta o agentie de talente din Istanbul ai carei angajati fac tot ce pot pentru a-si tine clientii fericiti si pentru ca afacerea sa prospere. Agentii vor jongla cu diverse situatii pentru a mentine un echilibru atat pe plan personal cat si profesional.

Serialul imbina comedia cu drama si se concentreaza asupra vietii a patru manageri si a asistentilor lor intr-o agentie de talente. In fiecare episod, actori din industriile de cinema si televiziune vor avea roluri sau chiar isi vor interpreta propriul personaj.

In acest serial vor putea fi vazuti actorii Baris Falay (Ezel – 2009, Medcezir – 2013), Fatih Artman (Leyla and Mecnun – 2011, Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi – 2010), Ahsen Eroglu (Intre tine si rau – 2019), Bedir Bedir (Mireasa din Istanbul – 2017, Butterflies – 2018), Deniz Can Aktas (The Yard – 2018), Gamze Karaduman, Semi Sirtikkizil (Femeie in infruntarea destinului – 2017) si altii.

Seria a avut mai multi scenaristi: Yeşim Çıtak, Yelda Eroğlu, Emine Yıldırım, Ekin Atalar, Sema Ergenekon, Uğraş Güneş iar regizorii au fost Ali Bilgin si Deniz Çelebi Dikilitaş.

In Turcia, serialul a avut 45 de episoade difuzate intre 2020 si 2021 pe Star TV. Pe IMDb a obtinut nota 7.2 din aproape 2.000 de recenzii. Happy Channel va difuza serialul Agentia de talente si sentimente din 23 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 23:00. Va inlocui in grila un alt serial turcesc, Vis de iubire.

Agentia de talente si sentimente este realizat dupa serialul francez Call My Agent! (Dix pour cent – 2015) cu Camille Cotin, Thibault de Montalembert si Grégory Montel. Acest serial a fost creat de Fanny Herrero si a fost nominalizat la un premiu BAFTA.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.