Acasa in nord / Miezul problemei – drame DIVA
In fiecare zi de miercuri, din luna martie, Diva surprinde telespectatorii cu filme artistice remarcabile inspirate din situatii adevarate, dramatice, care vor lasa telespectatorii surprinsi. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare miercuri seara, de la ora 21.

North to Home / Acasa in Nord (2022) – miercuri, 1 martie, de la ora 21. Filmul Acasa in Nord este facut dupa romanul The Christmas Sisters, scris de Sarah Morgan. Suzanne McBrie (Barbara Niven) este o mama care are trei fete adoptate, fiecare la casa ei, si pe care nu le-a mai vazut de foarte mult timp.

Din dorinta de a-si revedea fetele, Suzanne le cheama pe acestea la casa parinteasca. Posy (Lyndsy Fonseca), Beth (Kimberley Sustad) si Hannah (Erica Durance) sosesc la casa parinteasca pentru o reuniune de familie. Insa planurile Suzannei nu se potrivesc cu realitatea iar reuniunea de familie ia o intorsatura neasteptata.
Filmul Acasa in Nord are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Stolen by Their Father / Rapite de tatal lor (2022). Acest film este inspirat dintr-o intamplare adevarata petrecuta in 1994 despre care s-a scris si o carte in 2016. Lizbeth Meredith (Sarah Drew) s-a despartit de sotul ei si a ramas singura cu doua fetite.

Intr-o zi, Lizbeth constata ca fetitele sunt rapite de fostul sot si duse in Grecia. Ea va face tot posibilul pentru a-si recupera cele doua fete.
Filmul Rapite de tatal lor are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Left for Dead: The Ashely Reeves Story / Lasata sa moara: Povestea lui Ashley Reeves (2021) – 15 martie, ora 21. Ashley Reeves (Anwen O’Driscoll) este o adolescenta de 17 ani care este lovita de o masina iar autorul accidentului o lasa abandonata intr-o padure.

Dupa 30 de ore de agonie si frig, politia o gaseste tanara si o duc la spital. Acum, Ashley, alaturi de mama sa Michelle Reeves (Jennie Garth), vor duce o lupta de supravietuire, recuperare si o lupta de a se face dreptate si de a fi gasit autorul accidentului.
Filmul are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Acasa in nord / Miezul problemei – drame DIVA

Rise and Shine, Benedict Stone / Impreuna cu orice pret (2021) – Benedict Stone (Tom Everett Scott) are o afacere de familie, un magazin de bijuterii. Benedict este casatorit cu o profesoara pe nume Emilia Ramirez (Mia Maestro). Dupa 10 ani de casatorie, Emilia divorteaza de Benedict.

Ramas singur, Benedict primeste o vizita neasteptata de la o adolescenta de 16 ani pe nume Gemma Stone (Ella Ballentine), care sustine ca este nepoata sa despre care Benedict nu stia ca exista. Tanara ii cere acestuia ajutorul sa o ajute sa isi gaseasca tatal, fratele lui Benedict, despre care acesta credea ca este mort.
Impreuna cu orice pret are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Heart of The Matter / Miezul problemei (2021) – 29 martie, ora 21. Miezul problemei spune povestea unei doctore cardiolog care opereaza un tanar cu probleme, acesta ajunge sa moara. Cu remuscari si parere de rau, doctora pleaca spre casa tanarului pacient pentru a-si prezenta scuze familiei insa mama tanarului nu accepta scuzele si o dau in judecata, acuzand-o de malpraxis.

Miezul problemei are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.