Telekom Romania Mobile Communications anunta echipa top management
Printr-un comunicat remis catre media-max.ro, Telekom Romania Mobile Communications isi anunta noua echipa top management, la scurt timp dupa ce a fost anuntata finalizarea tranzactiei prin care Orange a preluat pachetul majoritar TKR. Asa cum am mentionat printr-un articol publicat anterior, TKRM va ramane in Romania, fiind detinuta integral de OTE.

CEO-ul TKRM va fi Dina Tsybulskaya, anterior a fost CEO-ul diviziei Telekom din Serbia, Crnogorski Telekom, timp de aproape 3 ani iar in trecut a avut si urmatoarele pozitii: CEO life:) (operator de telecomunicatii din Belarus), Director de Marketing A1 (operator de telecomunicatii din Austria) sau Director Client Service Publicis Hepta Belarus.

Nicolas Mahler este Director Executiv Financiar, el ocupand din august 2018 pozitia de CFO in cadrul operatorului Telekom. In trecut a ocupat pozitia Senior Vice-President Business Management in cadrul grupului Deutsche Telekom din Germania dar si Senior Associate la PwC. Nicolas Mahler a coordonat cea mai mare ferma de roboti din Europa iar in cadrul TKRM va fi responsabil de domeniul financiar, achizitii si RPA.

Andreea Cramer este Director Executiv Comercial TKRM, ocupand anterior pozitia de Director B2B Marketing & CVM la Telekom Romania timp de peste 6 ani. La Vodafone a ocupat diverse pozitii timp de 14 ani, cea mai importanta fiind Head of Brand, Consumer Contracts and Enterprise Communication. Andreea Cramer are studii postuniversitare la Facultatea David Ogilvy.

Telekom Romania Mobile Communications anunta echipa top management

Florina Tanase a fost numita Director Executiv Resurse Umane, Juridic si Relatii Externe. Din ianuarie 2019, a ocupat functia Legal & Corporate Affairs Director la Telekom Romania. Anterior a facut parte din consiliul de directori British Romanian Chamber of Commerce (BRCC) timp de 4 ani, la UPC a ocupat aceeasi pozitie pentru 6 ani si jumatate iar la Vodafone are experienta 7 ani pe acelasi post.

Alexander Jenbar este noul Director Executiv Tehnologie. Anterior a ocupat functia VP / COO la operatorul TDC NET din Danemarca insa are experienta in management si datorita diverselor pozitii ocupate in cadrul companiilor A1 Austria, DTAC, Nokia Siemens Networks, Siemens AG sau Drei Austria.

De asemenea, CEO-ul Telekom Romania Communications, Vladan Pekovic, si-a incheiat mandatul avut timp de 1 an, devenind Director Executiv Tehnologie si IT la T-Mobile Czech Republic si Slovak Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Buna seara,
      Va dati seama ca datele de contact ale persoanelor din conducere nu sunt facute publice. Daca aveti o problema nerezolvata, faceti o cerere sa intrati in audienta la un director local, stiu ca cei de la Digi permit acest lucru, poate vi se aproba si la Telekom.