Acasa redifuzeaza O noua sansa
Acasa (fostul Pro 2) va redifuza telenovela mexicana O noua sansa (Te doy la vida – 2020), o productie realizata de Lucero Suárez pentru Televisa si difuzata in Mexic de Las Estrellas.

Rezumat telenovela O noua sansa
Nicolás (Leonardo Herrera) este un baiat de 6 ani ce sufera de leucemie iar pentru a se recupera are nevoie de transplant de maduva. In aceasta situatie, parintii adoptivi Elena (Eva Cedeño) si Ernesto (Jorge Salinas) incep sa il caute pe tatal biologic al lui Nicolás.

Astfel, ei ajung intr-un service unde Pedro (Jose Ron) incearca sa clarifice situatia, afland in acelasi timp ca are un baiat dintr-o veche relatie.

Din distributie fac parte actori cunoscuti precum José Ron (protagonistul serialului Ringo, difuzat in Romania de Prima TV), Jorge Salinas (Ingerul noptii – 2003, Perla, cararile iubirii – 2002), Eva Cedeño (Blestemul meu iubit – 2017, Legea iubirii – 2018), Erika Buenfil (Marison – 1996, Prinde-l daca poti – 2020, Legea iubirii – 2019), Omar Fierro (La Doña – 2016, Raze de luna – 2018) si altii.

Acasa redifuzeaza O noua sansa

O noua sansa a avut 82 episoade difuzate in tara natala si a mai fost difuzata de Acasa (Pro 2 in acea perioada) din toamna anului 2020. Acasa va redifuza O noua sansa din 8 iulie, de la ora 16:00, in locul serialului indian Jocul cu focul.

Pe IMDb a obtinut nota 6.9 din 56 de recenzii. Din martie 2020 pana in mai 2020 filmarile au fost puse pe pauza din cauza crizei sanitare.
O noua sansa este un remake al telenovelei omonime din Chile cu Celine Reymond, Cristián Riquelme si Álvaro Espinoza care a avut 59 de episoade difuzate intre 2016 si 2017.

Se pare ca Acasa introduce in grila de la ora 16:00 o telenovela in locul unui serial indian, desi de la aceasta ora erau difuzate de ceva timp doar seriale indiene, printre care putem mentiona Jocul cu focul, In calea fericirii sau Pecetea iubirii.

Daca ati urmarit O noua sansa, ce parere aveti despre aceasta productie? Lasati un comentariu mai jos.

Update 08.07.2022: Telenovela va fi difuzata pe Acasa Gold;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Pe program-tv.net nu s-a specificat în programul său telenovela O nouă șansă. Este posibil ca Jocul de-a focul să rămână doar de la ora 17:00 din 8 iulie.