Goana dupa submarine naziste – la History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna martie pe History Channel.

OZN: Fenomene inexplicabile – din 7 martie, in fiecare marti, de la ora 21. In fiecare an sunt sesizate peste 6 mii de aparitii ale unor fenomene aeriene inexplicabile in intreaga lume. Exista relatari despre obiecte zburatoare ciudate, fenomene ciudate din spatiul cosmic si mesaje bizare primite din alte galaxii. In anul 2021, in Statele Unite ale Americii au fost publicate dosare ultrasecrete despre OZN-uri incat acest fenomen nu mai poate fi trecut cu vederea.

In seria documentara OZN: Fenomene inexplicabile se vor examina cele mai recente aparitii ale fenomenelor inexplicabile. Aceste aparitii sunt sustinute de declaratiile martorilor sau de probe video. Unele asa zise dovezi inexplicabile sunt deslusite cu ajutorul stiintei iar altele sfideaza orice fel de explicatie.
Seria OZN: Fenomene inexplicabile are 10 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

Goana dupa submarinele naziste – din 8 martie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 23. Aceasta serie documentara spune povestea dintre Gilbert Roberts, Jean Laidlaw si Serviciul Naval Regal al Femeilor care au luptat impotriva amiralului Karl Doitz si a flotei lui de submarine naziste in Al Doilea Razboi Mondial.

Aceasta batalie a avut loc in 1943 atunci cand Marea Britanie se afla in pragul foametei pentru ca flotele sale comerciale erau scufundate. Flotele Marii Britanii au fost scufundate de submarinele amiralului Karl Doitz care folosea tactici mortale. Pentru a nu se preda si pentru a nu-si pierde Aliatii, Marina Regala trebuie sa gaseasca o modalitate sa il invinga pe amiralul german. Marina Regala apeleaza la ajutorul lui Gilbert Roberts, un ofiter specializat in tactici de razboi si simulari.

Goana dupa submarine naziste – la History Channel

Pentru a scufunda submarinele naziste, Roberts apeleaza la un grup de femei numit WRENS pentru ca Marina Regala nu a putut sa ii ofere niciun om acestuia. El a desenat pe o podea  diverse batalii navale si scenarii de razboi folosind creta si machete din lemn.

Femeile din grupul WRENS si Jean Laidlaw au reusit sa descifreze tacticile amiralului german si sa ii distruga flota. Cu toate ca aceste femei au avut un rol important in Al Doilea Razboi Mondial, mostenirea lor a fost ignorata. Povestea spusa in acest serial documentar este narata de Sir Derek Jacobi.
Goana dupa submarine naziste are 6 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

Autopsie regala – din 23 martie, joia de la ora 21. In acest miniserial, Alice Roberts, profesor in antopologie biologica, investigheaza cazul mortii a doi monarhi britanici: Regele Charles al II-lea si Regina Elisabeta I. Seria are doua episoade, fiecare episod avand durata de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Eu nu înțeleg emisiunea „Așii amantului” la History, sunt oameni care își vând sufletul și viata. Emisiunea e m-ai mult cămătărie decât Istorie.