Acces TV s-a inchis

In acest material vom detalia cele mai interesante subiecte discutate ieri in sedinta CNA.

Prelungire valabilitate licente audiovizuale

Erdely FM Miercurea Ciuc a cerut prelungirea licentei, solicitarea a fost aprobata in unanimitate. Virgin Radio a cerut prelungire licentei pentru statiile din Buzau, Brasov, Botosani si Constanta – aprobat in unanimitat.

Modificari licente

Social FM Baia Mare solicita modificarea structurii de programe pe perioada 10.11.2023 – 15.12.2023, se muta cu studiourile – aprobat in unanimitate.

Cedare licenta

EAGLE Media SRL Calarasi cedeaza licenta postului de radio Stil FM catre EAGLE Media Brodcast Calarasi – aprobat in unanimitate. Reprezentantul EAGLE Media a declarat in fata CNA ca intentioneaza sa lanseze in viitorul apropiat un canal TV numit Canal 5 in parteneriat cu actionari italieni.

Avize

Orange Romania a cerut avize pentru a repozitiona unele canale in grila digitala, dth si pentru a schimba unele variante de canale SD in HD. Focus Sat a cerut aviz pentru TV5 Europe, TVR Cultural, TVR Info si Metropola TV. Focus Sat a primit o reclamatie pe motiv ca nu transmit posturile Prima si Eurosport. Avizul de intrare in grila Focus Sat a celor 4 canale a fost aprobat in unanimitate, in in privinta reclamatiei ca nu se receptioneaza Eurosport si Prima Sport, CNA nu poate face nimic.

Decizii de autorizare

Posturile Radio Zu, Radio Vocea Sperantei, Radio Vocea Evangheliei si Impact FM.

Acces TV s-a inchis

Retragere licente

Acces TV Targu Jiu a ramas fara licenta pentru ca a expirat valabilitatea si nu au mai dorit sa o prelungeasca. Acces TV era un post local cu licenta generalista.  Actionarii postului Acces TV nu mai pot sustine financiar acest canal. Emisia s-a suspendat pe 20 octombrie.

Adrese

Kanal D a cerut licenta de satelit si cablu. Profi 24 TV a cerut aprobarea modificarii actionariatului respins, reprezentantii rebuie sa vina cu dosar. Au primit si o amenda de zece mii de lei pentru ca au inregistrat la Registru Comertului schimbarea actionariatului fara sa aiba aprobarea CNA-ului.

Sanctiuni

Gold FM – amenda in valoare de 10 mii de lei pentru editia din 19.08.2023 a emisiunii Cei in Gusa si-n capusa!. Antena Stars – somatie publica pentru editia emisiunii Star Magazin din 20.09.2023. Global News a primit amenda 10 mii de lei pentru ca emite din studiouri neautorizate. Somatie publica pentru BIT TV Pascani pentru editia din 2.10.2023 a emisiunii Pulsul Zilei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU