Orange mareste la 500 Mbps vitezele in reteaua 4G+

Orange, reteaua cu cea mai rapida viteza a internetului mobil din Romania, mareste viteza pana la 500 Mbps in reteaua 4G+ in 95 orase din Romania.

Aceste performante sunt posibile in urma unor operatiuni de dezvoltare a retelei 4G+ din partea companiei Orange. In urma acestui proces de modernizare a retelei, vitezele cresc dupa cum urmeaza:

  • In reteaua 4G, in zonele in care viteza maxima era de pana la 150 Mbps, in acest moment latimea de banda poate ajunge pana la 200 Mbps;
  • In reteaua 4G+, in zonele in care viteza maxima atingea maxim 375 Mbps, in acest moment vitezele maxime pot ajunge pana la 500 Mbps;

In plus, in mediu de test, Orange a reusit sa ajunga la viteze de maxim 900 Mbps utilizand dispozitivul Samsung Galaxy S9 si tehnologia radio furnizata de catre Huawei.

Aceste viteze de pana la 900 Mbps pot fi testate in smart shop-urile Orange din Bucuresti (Europe House, Impact Hub), Iasi si Cluj-Napoca.

Orange mareste la 500 Mbps vitezele in reteaua 4G+

Prin aceste procese de dezvoltare a retelei 4G si 4G+ Orange demonstreaza din nou ca este liderul la capitolul latimii de banda a internetului mobil si creeaza o diferenta intre ei si Vodafone. Ramane de vazut ce progrese vor face reprezentantii Vodafone si, de ce nu, posibil sa luam in calcul reteaua Digi Mobil cand vine vorba de 4G+, acestia realizand teste pe reteaua 4G+ in Bucuresti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.