Huawei a publicat o noua versiune de software pentru device-ul Ascent P6. Noua versiune de Android are si cateva imbunatatiri. Pe langa faptul ca elimina problemele care nu faceau decat sa descarce mult mai rapid bateria, Huawei se lauda si ca a adus imbunatatiri pe partea de fiabilitate si partea de camera foto.

Aplicatiile care lipsesc din noua versiune sunt FM radio app, Huawei Appstore si Huawei ID insa acestea pot fi descarcate din Magazin Play.

Iata cateva detalii despre noua versiune de software:

 • Firmware Version – P6-U06V100R001C00B634
 • Android Version – 4.4.2
 • Emotion UI Version – 2.3
 • Kernel Version – 3.0.8-00795-gf4d9d80 Wed Aug 13 CST 2014
 • Region – Turkey / Europe
 • Languages Included – Turkish,English,German,..
 • Google Apps Included – Yes
 • Update Size Version – 1.01GB

Instructiuni de instalare:

 1. Asigurati-va ca aveti back-up facut atat pentru contacte cat si pentru fisiere (poze, muzica, aplicatii etc.). Totodata, verificati ca bateria sa fie incarcata aproape complet. Nu riscati un update cu bateria descarcata fiindca este posibil ca telefonul sa se inchida in timpul procesului de instalare.
 2. Descarcati actualizarea de aici si dezarhivati-o pe computerul dumneavoastra.
 3. In arhiva, in calea Part1->dload, copiati UPDATE.app in radacina memoriei telefonului
 4. Urmati calea settings->update si selectati local update, exact ca in imaginea de mai jos
  Update software huawei p6 ascend
 5. Selectati Confirm si asteptati ca noua versiune de soft sa se instaleze

Urmati acesti pasi cu mare atentie!

Dupa update, informatiile despre sistemul de operare ar trebui sa arate ca in imaginea de mai jos.

Update software huawei p6 ascend cu softul B634

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. da se restarteaza intruna automat dar cand dau buton pornire + volume sa intru in meniul ala de resetare acolo nu se mai restarteaza functioneaza cum trebuie si cum ies din meniul ala si i dau reseet incepe iar cu restartari. am incercap cu cablu usb pe PC. dar imi cere sa bifez USB din meniul telefonului ca sa se poata conecta automat dar nu imi da timp sa intru in menu decat 3 secunde si nam ce face.

  • Cel mai probabil este o problema de la soft sau de la butonul de power (sa nu faca un contact, ceva, si sa stea in permanenta conectat). Recomand sa mergi cu el la un service fiindca trebuie resoftat (poti incerca si tu dar risti brick-uirea telefonului). Scrierea softului nou se face ori din meniul recovery ori prin fastboot, unde nu se restarteaza.

 2. i-am dat si reset si data reset tott ce am gasit pe acolo. lam resetat de cel putin vreo 20 ori dar se intampla la fel aceeasi treaba restart porma intra in meniu maxin 3 secunde si se resarteaza tot asa pana se duce bateria . am cautat pe net, pe youtube dar nam gasit nimic. e ceva mult mai coplicat sa i dau de cap si io nu am cunostinte in domeniu, ma depaseste mult. oricum iti multumesc frumos pt. efortul de a ma ajuta ce sa i fac.

 3. avea android din fabricatie 4.2.2 jeli ban ala cum i spune, a cerut actualizare la 4.4.2 kitkat si cum a terminat upgardeul ala 4.4.2 si-a dat restart si porma a inceput sa se restarteze intruna automat pana se consuma bateria. intra in menu doar vreo 3 secunde si nu am timp sa i bifez din setarii usb debuging, sau cum soo numi. si nu merge nici conectat la pc suice pt. ca imi cere sa bifez din setarii la telefon USB pt. a se conecta. si nu stiu ce as mai putea sa i fac.

  • Dupa orice update, se recomanda o revenire la setarile din fabrica. Tu nu mai poti face asta findca nu poti deschide meniul asa ca va trebui sa-i aplici un hard reset. Ai aici un tutorial video. Asteptam rapsunul tau.

 4. salut, in cazul in care se restarteaza in truna si nu am bifat USB din setari la telefon, dar intra in reoveri mode cu butonul de pornire + volum merge facacut ceva in acest caz??