Eroi pe jumatate – premiera Disney Channel
In acest material vom dealia seriile animate ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior in luna mai.

Disney Channel

50/50 Heroes / Eroi pe jumatate (2022) – din 8 mai, de la ora 17:50, de luni pana vineri. Acest serial este difuzat in premiera in Romania si spune povestea a doi frati vitregi, Mo si Sam, care descopera din intamplare ca au super puteri mostenite de la stra-stra-stra-bunica lor.

Serialul Eroi pe jumatate are un sezon format din 26 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 15 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Big City Greens / Familia Green in oras (2018)  – sezonul 3 – 15 mai, ora 16:50, de luni pana vineri. Familia Green revine cu noi aventuri interesante in marele oras. Bill si bunica Alice se vor confrunta cu noi aventuri in marele oras.
Familia Green in oras are 3 sezoane si 80 episoade in total, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4. Acest serial va avea si un al 4-lea sezon ce se afla in acest moment in lucru.

Eroi pe jumatate – premiera Disney Channel

Miraculos: Buburuza si Motan Noir – sezonul 5 – din 22 mai, de luni pana vineri, de la ora 18:50. In sezonul 5 pericolele de care vor avea parte cei doi tineri ii va uni mai mult. Miraculous: Buburuza si Motan Noir are 5 sezoane si formeaza in total 138 de episoade. Seria animata va avea si sezoanele 6 si 7. Durata fiecarui episod este de 20 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Disney Junior

Star Wars: Young Jedi Adventures / Aventurile Tinerilor Jedi – din 4 mai, de la ora 19:30, primele doua episoade, dupa aceea va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la ora 09:30.

Un grup de tineri invata sa devina Jedi, ei exploreaza galaxia ajutand oameni si creaturi care au nevoie de ajutor. Kai, Lys si Nubs sunt trei tineri care sunt trimisi de maestrul lor Yoda sa se antreneze sa devina Jedi.
Seria Aventurile Tinerilor Jedi are un sezon format din 11 episoade.

Paienjenelul Marvel si prietenii sai uimitori – sezonul 2 – din 22 mai, de la ora 19:30, de luni pana vineri. Peter Parker, Gwen Stacy si Miles Morales vor avea parte de noi aventuri.

Eroii in pijama: Aparatorii Noptii – din 27 mai, de la ora 18:30.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Am detectat două greșeli în articol. Prima greșeală este că primul sezon din Eroii pe jumătate are 26 de episoade iar a doua greșeală este că sezonul 5 din Miraculos: Buburuza și Motan Noir nu este ultimul sezon iar serialul continuă și cu sezoanele 6 și 7.

    • Pe IMDb sunt decat 5 sezoane la serialul Buburuza si Motan Noir. 2 Tot pe IMDb la serialul 50/50 Heroes scrie 1 sezon 7 episoade.

      • Asta pentru că nu au fost actualizate până acum. M-am luat de pe alte surse, inclusiv de pe cele ale caselor de producție și știu foarte bine nr. episoadelor din ambele seriale.

        • Ok sunt greseli care nu tin de mine ci de sursa de la care am luat informatia . In IMDb am cea mai mare incredere cand vine vorba de seriale tv.