Alege reteta nationala – sezonul 2 pe Prima TV
Postul de televiziune Prima TV a anuntat ca din 1 noiembrie revine Horia Virlan cu sezonul 2 al emisiunii Alege reteta nationala. Emisiunea va intra pe post de luni, 1 noiembrie, de la ora 20.

Emisiunea Alege reteta nationala este singura emisiune culinara care prezinta numai retete culinare autohtone din toate zonele Romaniei. Maestrul culinar Horia Virlan calatoreste prin cele mai frumoase zone ale tarii noastre pentru a degusta cele mai delicioase retete romanesti preparate cu ingrediente naturale, cultivate in curtea concurentilor.

Acesta este modul de desfasurare al emisiunii Alege reteta nationala: in fiecare editie vor participa doua echipe a cate doi concurenti din zone diferite ale tarii, fiecare echipa va pregati un preparat specific al zonei de unde sunt componentii echipelor. Maestrul Horia Virlan va trebui sa guste preparatele echipelor si sa decida castigatorul fiecarei editii. Echipele castigatoare vor primi cate 2.000 lei. Echipele sunt compuse din 2 membri, rude sau prieteni, obligatoriu bucatari amatori. Cele 2 echipe se infrunta timp de 2 saptamani.

Fiecare component al echipelor participante trebuie sa fie comunicativ, vesel, sa stie sa gateasca (in special in aer liber datorita respectarii regulilor de distantare). Fiecare echipa va gati la ea acasa asistata de Horia Virlan si de echipa adversa. Maestrul Horia Virlan se va implica si el in modul de preparare al preparatului pentru a descoperi in ce zona a tarii se afla.

Alege reteta nationala – sezonul 2 pe Prima TV

Sezonul 2 al emisiunii Alege reteta nationala are 12 editii si va fi difuzata o data pe saptamana, in fiecare zi de luni. In componenta echipelor participante se vor afla nume surpriza.

Primul sezon al acestei emisiuni a fost difuzat pe 9 octombrie 2020. In primul sezon participau cate 3 concurenti din zone diferite ale tarii. Concurentii primeau note de la adversari si de la Horia Virlan, urmand sa se faca o medie din notele primite, concurentul cu media cea mai mare castiga premiul editiei.

Maestrul culinar Horia Virlan a mai facut emisiuni culinare pe Prima TV cum ar fi: Cireasa de pe tort sau Mama mea gateste mai bine. Prima TV apartine companiei Clever Media. Pe Prima TV putem urmari emisiunile: Cronica Carcotasilor, Florin Calinescu Show si altele, dar si cate un meci de fotbal din Liga 1 in fiecare etapa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.