DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

Programul de documentare DoQ isi va inchide activitatea dupa peste 11 ani, ultima zi de emisie fiind 31 martie 2019. Televiziunea de documentare DoQ se va inchide la finalul lunii martie, precizeaza dtvnews.hu avand confirmarea directorului Tematic Media Group, Sandor Csullog.

DoQ este un program de documentare detinut de catre Tematic Media Group care se adreseaza publicului cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, avand continut disponibil in limba romana, maghiara, ceha si engleza.

Canalul DoQ emite 24/24 ore pe teritoriul tarilor Romania, Ungaria, Cehia, Croatia si Slovacia. In Romania, DoQ se afla in grila operatorilor Digi, UPC, Focus Sat si Orange.

DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

DoQ difuzeaza in prezent documentare despre istorie, tehnologie, stiinta, religie si mistere dar si reality show-uri. Pe langa DoQ, grupul Tematic Media Group (TMG) detine si programele Fishing & Hunting (F&H), Slager TV, Szekely TV si SportKlub, TMG fiind una dintre cele mai importante companii de distributie media din Europa centrala si de est. DoQ a fost lansat in toamna anului 2007 si majoritatea continutului la vremea aceea era in limba maghiara. Tematic Media Group are in portofoliul sau peste 40 de canale tv distributie in tari precum Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Ungaria.

DoQ difuzeaza emisiuni precum: Nostradamus Effect, Spy Web, Journey to 10 000 BC, Chasing Mummies, Classic Mobils, The Plague, Lost Worlds, Battle 360, Strange Rituals sau Deep Sea Detectives, Dogfights, The Color of War, Shockwave, Hunter’s Kitchen, Fishlover’s Kitchen, Weapons at War, Cities of the Underworld, Extreme Trains sau Tougher in Alaska. DoQ a intrat relativ recent in grila de programe Digi (RCS – RDS) in luna iunie 2017 iar in grila Focus Sat se afla din anul 2015.

DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

Voi ce parere aveti despre incetarea emisiei postului DoQ, urmariti in prezent acest program de documentare?

Sursa DTVNews.hu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

6 COMENTARII

  1. Eu cred ca o sa bage ceva similar,poate de la Discovery sau Viasat.Mentionez Discovery Science sau Investigation Discovery de la Discovery si de la Viasat,Viasat Life sau TV1000 Action.