DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

Programul de documentare DoQ isi va inchide activitatea dupa peste 11 ani, ultima zi de emisie fiind 31 martie 2019. Televiziunea de documentare DoQ se va inchide la finalul lunii martie, precizeaza dtvnews.hu avand confirmarea directorului Tematic Media Group, Sandor Csullog.

DoQ este un program de documentare detinut de catre Tematic Media Group care se adreseaza publicului cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, avand continut disponibil in limba romana, maghiara, ceha si engleza.

Canalul DoQ emite 24/24 ore pe teritoriul tarilor Romania, Ungaria, Cehia, Croatia si Slovacia. In Romania, DoQ se afla in grila operatorilor Digi, UPC, Focus Sat si Orange.

DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

DoQ difuzeaza in prezent documentare despre istorie, tehnologie, stiinta, religie si mistere dar si reality show-uri. Pe langa DoQ, grupul Tematic Media Group (TMG) detine si programele Fishing & Hunting (F&H), Slager TV, Szekely TV si SportKlub, TMG fiind una dintre cele mai importante companii de distributie media din Europa centrala si de est. DoQ a fost lansat in toamna anului 2007 si majoritatea continutului la vremea aceea era in limba maghiara. Tematic Media Group are in portofoliul sau peste 40 de canale tv distributie in tari precum Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Ungaria.

DoQ difuzeaza emisiuni precum: Nostradamus Effect, Spy Web, Journey to 10 000 BC, Chasing Mummies, Classic Mobils, The Plague, Lost Worlds, Battle 360, Strange Rituals sau Deep Sea Detectives, Dogfights, The Color of War, Shockwave, Hunter’s Kitchen, Fishlover’s Kitchen, Weapons at War, Cities of the Underworld, Extreme Trains sau Tougher in Alaska. DoQ a intrat relativ recent in grila de programe Digi (RCS – RDS) in luna iunie 2017 iar in grila Focus Sat se afla din anul 2015.

DoQ se inchide la sfarsitul lunii martie

Voi ce parere aveti despre incetarea emisiei postului DoQ, urmariti in prezent acest program de documentare?

Sursa DTVNews.hu.

Update 01.04.2019: Programul DoQ si-a incetat astazi emisia;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

32 COMENTARII

 1. Păcat era unul din canalele pe care le urmăream sincer alte canale din grila upc ar fii trebuit închide dar in niciun caz doq dar se pare ca parerea noastra conteaza mai putin!

  • Încetarea emisiei postului DoQ nu a tinut de către UPC sau de către un alt operator, cei care detineau canalul au hotarat să înceteze emisia!

 2. Pacat..era unul din canalele pe care le urmaream..sincer alte programe din grila Digi ar fi trebuit inchise, dar in niciun caz DOQ..dar se pare ca parerea noastra conteaza mai putin.

 3. Este o porcărie!Era printre puținele canale pe care le urmăream cu asiduitate!Mă voi muta la altă firmă care continuă să difuzrze DOQ!

  • Parerea mea este ca nu o sa mai emita acest program, mai ales din declaratia oficialilor DoQ:
   „Regretăm că situația actuală a pieței media va cauza desființarea televiziunii DoQ. Proprietarul DoQ a decis să închidă această televiziune din 31 martie 2019. Vă mulțumim pentru vizionarea programelor DoQ în ultimii 12 ani”

 4. Salut , venind vorba de Doq din punctul meu de vedere e un program destul de bunicel dar cu unele precizari prin prizma faptului ca aveau la reclame un fundal de sunet foarte naspa si in al doilea rand titrajul lasa de dorit nu se sincroniza cu imaginea iar scrisul nu era corect din punct de vedre gramatical , cuvinte aiurea scrise ma gandesc sau traduse cu o aplicatie eronata .

 5. pe mine nu mă deranjează deloc. de câte ori m-am oprit la DOQ erau documentare vechi, în format 4:3, cele pe care le dădea TVR 2 înainte să preia de la Arte. Deseori erau probleme mari de sincronizare între video și subtitrare și cel mai sinistru lucru e partea cu reclamele. Nu am întâlnit ceva mai îngrozitor decât reclame ungurești pe o muzică întunecată. Puteau avea măcar bunul simț să le înlocuiască cu niște fillere dacă nu au reușit să găsească reclame românești. Una peste alta, un post sărac și de un amatorism maxim, ocupa inutil spațiul din grilă, foarte bine că dispare.

  • Va multumim pentru opinie.
   Am observat si eu problemele de sincronizare intre video si subtitrare la DoQ, erau sub orice critica la un moment dat.

 6. Eu cred ca o sa bage ceva similar,poate de la Discovery sau Viasat.Mentionez Discovery Science sau Investigation Discovery de la Discovery si de la Viasat,Viasat Life sau TV1000 Action.