Netflix va adauga serialul istoric Imparateasa
Iubitorii serialelor istorice vor avea parte de o surpriza din partea platformei de streaming Netflix. Din 29 septembrie va fi disponibil serialul istoric The Empress / Imparateasa (2022).

Serialul german Imparateasa spune povestea de dragoste dintre Elisabeth (Devrim Lingnau) si Franz Joseph (Philip Froissant), imparatul Austriei. Atunci cand imparatul Austriei o intalneste pe tanara rebela Sisi, intre cei doi se naste o dragoste nebuna care bulverseaza viata de la curtea regala a Austriei.

Dupa ce are loc nunta regala, noua printesa Sisi va trebui sa o confrunte pe soacra sa, regina Sophie care este o regina dura, doritoare de putere, si pe cumnatul sau Maxi care doreste cu orice pret sa devina el imparat, pe langa faptul ca o iubeste si el pe Sisi si o doreste pentru el.

Testul suprem in care Sisi dovedeste ca este o adevarata regina este atunci cand la granitele Austriei se formeaza trupe inamice iar vienezii protesteaza impotriva lui Franz. Atunci, Elisabeta va afla cu adevarat cine doreste ca ea si Franz sa ramana la conducerea Austriei si cine nu.

Pentru actrita turco-germana Devrim Lingnau este pentru prima data cand joaca intr-un serial facut de Netflix. Actorul german Philip Froissant a mai jucat intr-o productie marca Netflix, este vorba de filmul Black Island (2021).

Netflix va adauga serialul istoric Imparateasa

In ceea ce privesc faptele din care s-a inspirat acest film, Sisi s-a casatorit cu Joseph la varsta de 16 ani. In primii ani de domnie, ea a avut mai multe controverse cu soacra sa, Sophie, care nu i-a permis sa isi vada fiicele si nici sa aiba grija de ele, ea considerand ca Sisi era prea tanara pentru a creste copii.

Dupa ce Sisi a discutat cu sotul ei, i s-a dat voie sa isi vada copiii, ba chiar ii lua cu ea in deplasari. Viata a luat o turnura neplacuta pentru Elisabeta in momentul in care fiica cea mare a murit. Sisi a fost invinuita pentru moartea fiicei sale si din acea clipa si-a pierdut afectiunea materna fata de copiii ramasi.

Pentru a se relaxa si pentru a uita de moartea fiicei sale, Sisi calatorea foarte mult in Ungaria. Aceasta prietenie dintre Elisabeta si locuitorii Ungariei a dus la crearea imperiului Austro-Ungar. Imparateasa Elisabeta a fost ucisa in Elvetia in 1898.

Serialul Imparateasa are un sezon cu un total de 6 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.