Aleph News, Metropola TV si Story4 vor intra in grila Telekom
Televiziunile Aleph News, Metropola TV si Story4 TV vor intra in grila de programe de cablu digital si IPTV Telekom, Aleph News si Metropola TV vor putea fi vizionate in pachetul TV M iar Story4 TV in extraoptiunea Hungarian.

Metropola TV va fi disponibil pe cablu digital doar in Bucuresti si Ilfov, avand in vedere ca are licenta pentru difuzare regionala iar Aleph News si Story4 se vor putea vedea pe toate platformele Telekom (inclusiv DTH).

Metropola TV este o televiziune cu difuzare regionala, postul este detinut de Primaria Voluntari si difuzeaza stiri si informatii din Bucuresti sau Ilfov.

Pe 15 august 2020, Metropola TV a intrat in grila de programe Digi (RCS & RDS), incepand emisia in aceeasi zi. Este disponibil si online in format HD pe site-ul oficial.
Story4 TV este un post maghiar lansat in 2011 ca Story5 si denumit Story4 in anul 2018. Postul difuzeaza telenovele, audienta principala fiind publicul feminin.

Story4 difuzeaza seriale precum Seventh Heaven (In al saptelea cer), Judging Amy si in trecut a difuzat Little House on the Prairie, The Librarians, Dr. Quinn si multe telenovele mexicane.

Ultimele posturi introduse in grila de programe Telekom au fost Penthouse Quickies si Penthouse Passion luna trecuta in extraoptiunea Midnight insa tot in luna iulie (pe 2 iulie) a fost eliminata televiziunea spaniola TVE.

Avand in vedere ca Orange foloseste grila Telekom pentru majoritatea clientilor sai, ar trebui ca posturile Aleph News si Metropola TV sa fie curand disponibile si in grila Orange (pe reteaua proprie, Orange a solicitat deja aprobarea CNA pentru a introduce aceste canale).

Telekom a solicitat aprobarea CNA pentru introducerea acestor posturi in prima sedinta a saptamanii acesteia. Nu avem momentan un termen exact privind introducerea posturilor insa sunt sanse mari ca pana luni sa vedem modificari ale grilei.

Vom actualiza acest articol pe masura ce posturile vor fi introduse in grila Telekom, specificand informatii despre pozitiile si frecventele lor.
Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor Metropola TV/Story4 TV si de grila actuala de programe Telekom? Lasati un comentariu mai jos.

Update 29.08.2020: Metropola TV a intrat in grial de programe analogica Ilfov si Bucuresti;

Update 31.08.2020: Aleph News a intrat in grila Telekom DTH pe pozitia 251 iar Story4 pe pozitia 557; TV4 este mutat pe 559;

Aleph News Metropola TV si Story4 vor intra in grila Telekom

Aleph News si Story4 au intrat in grila Telekom si pe cablu digital si IPTV, Aleph News pe frecventa 754 MHz iar Story4 pe frecventa 786;

Update 22.02.2021: Metropola TV a intrat in grila Telekom la nivel national pe cablu digital si IPTV;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Slăbuț ce intră la Telekom :
    -Story 4 -> nu știu dacă sunt macar 1% abonați de etnie maghiară la Telekom , majoritatea fiind la Digi DTH și Focus DTH , deci postul e cam inutil
    -Aleph News-> sunt deja cel puțin 5 programe de știri la Telekom in română (atâtea sunt pe Satelit , pe cablu cred ca sunt mai multe în romana)
    -Metropola TV -> emite doar local , deci e cam inutil .
    Și din nou sunt introduse niște programe de umplutură pentru care Telekom are bani , dar pentru posturile Discovery, BBC , AMC , Film Cafe, Cinemaraton n-au bani .