Telekom Sport+ gratuit 24 luni pentru abonatii TV M

Telekom Sport+ gratuit 24 luni pentru abonatii TV M – Clientii Telekom au fost informati prin scrisori trimise la domiciliu sau prin informari pe adresa e-mail despre majorarea preturilor din luna martie cu 0.42 euro (2 lei) pentru fiecare serviciu. In acelasi timp abonatii TV M au fost informati ca vor beneficia de pachetul Telekom Sport+ timp de 24 de luni.

Abonatii de televiziune TV M in reteaua Telekom au fost informati ca vor beneficia gratuit in urmatorii 2 ani de pachetul Telekom Sport Plus. Desi au primit o veste proasta, majorarea serviciilor fixe si mobile cu 2 lei pe luna pentru fiecare serviciu, abonatii au primit si o veste buna, in special pentru pasionatii de sport, gratuitatea optiunii Telekom Sport+ timp de 24 de luni.

Pachetul Telekom Sport+ a fost lansat pe 1 octombrie 2018 pentru pretul de 1 euro pe luna, programele Telekom Sport 1 si Telekom Sport 2 fiind eliminate din pachetul TV M. In acelasi timp, pretul pachetului TV L a fost majorat cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus. Pachetul Telekom Sport+ contine posturile Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si Look Plus. Este disponibil doar pentru abonatii TV M avand in vedere ca abonatii TV L deja au aceste programe incluse in pachetul de baza.

In informarea trimisa abonatilor Telekom mentioneaza: „Tot de la 1 martie 2020 veti avea acces si la pachetul Telekom Sport+ oferit cu 100% reducere pentru 24 de luni. Pachetul Telekom Sport+ se va dezactiva automat dupa cele 24 de luni gratuite astfel incat nu veti avea niciun cost suplimentar„, mai jos avem si dovada informarii:

Recent, Telekom a operat mai multe modificari care au nemultumit abonatii sai insa au incercat sa aplaneze nemultumirile lor cu beneficii noi, pentru a evita pierderea clientilor in defavoarea altor operatori. Telekom Sport+ gratuit 24 luni pentru abonatii TV M
Reamintim ca Telekom a anuntat urmatoarele modificari in ultimele 1-2 luni:

 • eliminarea posturilor Discovery si Eurosport din grila, dupa ce nu s-a reusit negocierea contractului cu Discovery Romania, aceasta fiind cea mai mare problema reclamata de abonatii Telekom;
 • majorarea preturilor serviciilor fixe si mobile cu 2 lei pe luna pentru fiecare serviciu;

Totodata, Telekom a anuntat urmatoarele beneficii pentru abonatii sai:

 • introducerea posturilor National Geographic People, FilmBox Premium si Sport Extra din 1 martie 2020;
 • pentru abonatii TV M, 24 de luni gratuite pentru pachetul Telekom Sport+;
 • pentru abonatii TV M, upgrade gratuit la TV L timp de doua luni;
 • pachetul HBO gratuit timp de 12 luni pentru clientii noi sau clientii existenti care contracteaza un serviciu nou;
 • 50% reducere timp de 6 luni pentru clientii noi;

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari facute de Telekom si de gratuitatea oferita timp de 24 de luni pentru Telekom Sport+?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. Părere? Proastă. De pe 13.02 nu mai sunt client. Deși sunteți cei mai scumpi, cu servicii vai de capul lor, nu mai transmiteți eurosport și travel; ne prostiți cu gunoaie Turcești pe care le luați gratis. Ciclism, olimpiadă sunt pe eurosport nu pe tdc. La fel și cu canalele discovery; concurența introduce hgtv iar voi băgați prostii gen travel mix. Oamenii au nevoie de posturi tv nu de oferte aiurea. Ăsta-i începutul sfârșitului Telekom.

  • Aceste companii nu dau faliment ci sunt vandute. Sa nu uitam ca Telekom este detinuta de Deutsche Telekom, cea mai mare companie de telecomunicatii din Europa. Daca ar vrea sa se redreseze in Romania, ar face-o, insa ei vor sa paraseasca piata din Ro si sa isi vanda operatiunile aici.

   • Asa-i, uite ce grile si ce preturi au in Ungaria sau Austria…Daca vor, in maxim un an isi pot mari numarul de clienti cu cel putin 500.000 de abonati, doar printr-un efort tehnic minor, si pritr-o grila la fel de buna ca-n tarile vecine…Ei poate vor sa plece dar nu cred ca vor reusi…Vanzarea operatiunilor locale mai presupune un lucru deloc minor, si anume gasirea unui cumparator care sa dea si banii pe care-i cere Telekom…Iar unul din potentialii cumparatori investeste masiv in reteaua proprie de fibra, pentru ca si-a dat seama ca nu are ce face cu reteaua de sarma a Telekom,inca prezenta in multe zone din tara si orase importante…Este mult mai ieftin sa investesti in propria retea, decat sa cumperi una depasita si sa investesti in ea aceiasi bani pe care-i investesti acum intr-una noua…

    • Parerea mea este ca vor pleca pana la urma insa nu cred ca vor mai obtine pretul pe care doreau ei sa-l obtina. Dupa ultimele modificari le-au plecat multi abonati si inca vor mai pleca.

    • Chestia este ca nemti nu mai doresc sa inparta cu statul roman profitul si numai ei sa investeasca in aceasta afacere de aceea doreste sa plece cat mai repede.

     • Daca vroiau sa plece repede plecau de mult…lasau la pret si acceptau toate conditiile…Mai nou se zvoneste ca vor sa ramana cu divizia mobila, amanarea licitatiei 5G le-a dat un pic planurile la loc…Cat despre plecatul clientilor, stai linistit au niste oferte irefutabile la retentie…Plus ca sunt multi care n-au alta alternativa, sau au alta mai proasta…

     • Sau poate Orange aplica tactica Digi cu AKTA. Adica pe unde are telekom retea de cupru ei vin cu fibra (Orange). Dupa poate vor anunta ca au ajuns la un acord cu Telekom pentru divizia CATV. Ce spui de aceasta tactica. 🙂 Este doar o parere. Digi anul trecut au venit cu fibra optica in unele zone unde era doar AKTA, dupa o perioada au luat o parte din akta sau ma rog au cumparat de la alta firma mai mica partenera akta, iar in decembrie a venit cu ideea de inchiriere a retelei akta. Legat de divizia mobila a telekomului este singura care este bine pusa la punct si inca aduce profit bun spre foarte bun. Este o parere personala.

 2. Noi vrem eurosport și discaver și din cite știu eu nu se crește prețul cu atit de mult și așa ne luați bani pe abonamente la prețul unui euro care nici banca națională nu la afișat 4.87