Stingray Classica HD – disponibil la Orange cablu
Orange Romania a adaugat in grila de programe de cablu digital postul de muzica Stingray Classica HD. Acest program este disponibil doar in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom, nu este disponibil si in zonele cu retea proprie si nici in grila DTH.

Stingray Classica HD a fost introdus in grila Orange pe pozitia 723, acesta fiind unul din putinele posturi care erau in grila Telekom insa nu erau disponibile in grila Orange. Acest program a fost introdus in grila Telekom in luna iulie 2018.
In grila Orange este disponibil doar in pachetul Global.

Ultima modificare efectuata de Orange in grila de cablu (infrastructura Telekom) a fost eliminarea postului Da Vinci la inceputul acestei luni, acest program fiind eliminat din grila Telekom. La alti operatori de televiziune prin cablu, Stingray Classica este disponibil doar in reteaua Telekom. Recent, a fost introdus si in grila Focus Sat, alaturi de Stingray iConcerts si Stingray CMusic.

Stingray Classica este un post de televiziune care difuzeaza muzica de opera, jazz, concerte, muzica clasica dar si balet. Este detinut de grupul canadian Stingray si a fost lansat in 2014 ca Unitel Classica, atunci cand era detinuta de grupul german de muzica clasica Unitel. Intre 2014-2018 a fost numit Classica iar din 2018 este numit Stingray Classica (a fost achizitionat de Stingray in 2017).

Stingray Classica HD – disponibil la Orange cablu

In anumite zone, Stingray Classica are variante localizate, spre exemplu in Germania sau Franta (in Franta a inlocuit Stingray Brava in anul 2019). Stingray Classica este disponibil si ca serviciu on-demand pe Amazon Prime Video clientilor din Germania si Regatul Unit al Marii Britanii.

Grupul Stingray detine multe alte posturi, cateva dintre acestea fiind Stingray Naturescape, Stingray Now 4k, Stingray Hits 4k, Stingray Djazz, Stingray Retro, Stingray Country, Stingray Vibe, Stingray Loud si altele.

Voi ce parere aveti despre posturile de muzica simfonica Stingray?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Bine ca mai sunt si operatori de cablu interesati sa introduca si un strop de cultura…..
    Felicitari!
    Interesante si Stingray CMusic sau Stingray Naturescape!
    Ar fi minunat ca si alti operatori sa preia exemplul