AMC Networks si Orange Romania anunta reinnoirea acordului
Reprezentantii AMC Networks si Orange Romania au anuntat prin comunicate de presa ca au semnat un acord pe mai multi ani, acord prin care abonatii companiilor Orange Romania Orange Romania Communications si NextGen vor putea urmari in continuare cele 6 posturi ale companiei AMC Networks: AMC, Minimax, TV Paprika, CBS Reality, FilmCafe si JimJam.

Acordul prevede ca posturile AMC, TV Paprika si Minimax vor fi incluse in pachetul de baza ale celor 3 companii. Abonatii vor putea viziona cele mai interesante filme si seriale pe AMC si FilmCafe. Iata cateva productii pe care abonatii Orange Romania, Orange Romania Communications si NextGen le pot urmari pe AMC si FilmCafe: Fear the Walking Dead, Beter Call Saul, The Lost City of Z, Desperado sau Eyes Wilde Shut.
FilmCafe a avut parte de o rebranduire recenta.

TV Paprika este cel mai cunoscut canal TV cu profil gastronomic si a inceput sa difuzeze din ce in ce mai multe emisiuni de gatit autohtone, cum ar fi: Povesti urbane sau emisiunea de gatit cu Radu Dumitrescu ce va intra pe post din toamna.

Minimax este unul dintre cele mai apreciate si urmarite posturi de desene animate pentru copii din Romania. Cei mici vor putea urmari cele mai interesante productii animate cu Barbie sau seriale ca: Barbie: It Takes Two,  Jurassic World: Tabara Cretacicului, The Boss Baby: Back in Bussines.

AMC Networks si Orange Romania anunta reinnoirea acordului

Levente Malnay, EVP/ MD al companiei AMCNI, a declarat printre altele ca este incantat de semnarea noului acord cu Orange Romania, pentru ca acest lucru evidentiaza cererea puternica pentru continut premiat si divers atat global cat si local. In ultimii ani, compania AMCNI a investit in continut dedicat Romaniei pentru a se asigura ca abonatii vor avea parte de un continut atractiv si exclusiv.

Pierre Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer Orange Romania a declarat printre altele ca  Orange este reteaua numarul 1 in Romania oferind conectivitate la cele mai inalte standarde. Compania pune un accent deosebit pentru a oferi abonatilor serviciului de TV continut divers. Semnarea acordului cu AMC Network este dovada angajamentului ca Orange ofera continut de top pentru clientii lor.

Reprezentantul Orange a mai declarat ca se bucura ca acum abonatii companiilor Orange Romania Communications si NextGen se vor putea bucura de programele de calitate oferite de AMC si FilmCafe.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

    • Da asta au spus reprezentantii AMC pe un site din afara. AMC poate lansa aplicatia in ianuarie iar Orange va cere bani in plus daca cei de la AMC vor. Sa nu uitam ca Telekom s-a jucat de multe ori cu canalele mutand unele canale din baza in alt pachet. Site-ul strain care a scris ca AMC Plus se va lansa in Europa Centrala si de Est se numeste Broadbandtv News. com . Un articol scris pe 8 iunie 2022. Articolul se numeste NEM: AMC dezvaluie strategia de Streaming CEE.( traducere in ro) Daca nu ma crezi , cauta pe net. Nu am de ce sa mint. In acel articol scrie ca in primul trimestru al lui 2023 se va lansa AMC+ si ca va fi o completare pentru operatorii de cablu.