Schimbare parola wifi router Digi
Schimbarea parolei wifi pe echipamentele oferite de Digi (RCS & RDS) se poate face destul de usor, in acest articol vom detalia modalitatile prin care putem efectua aceasta operatiune.

Schimbare parola wifi Digi Fiberhome AN5506-02-F
Pentru a schimba parola wireless pe modelul de ONU trebuie sa ne autentificam pe interfata de administrare a echipamentului accesand intr-un browser adresa IP a echipamentului Fiberhome 192.168.1.1.

Logarea se face folosind username user si password digi. Dupa ce ne-am logat, accesam Settings – WIFI – Advanced – in sectiunea WPA la optiunea Passphrase introducem parola noua – Apply.

Schimbare parola wifi Digi ZTE F660/F660RV1/F668
Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.1.1 si ne logam folosind username user si password digi.
Selectam WLAN – Security – WPA Passphrase: aici introducem parola noua – Submit 

Schimbare parola wifi router Digi Kaon AR4010
Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.1.254:8899 si ne logam folosind username user si password digi.
Selectam WLAN 5GHz – Preshared key: aici introducem parola noua – acelasi lucru il facem si in sectiunea WLAN 2.4GHz

Schimbare parola wifi router Digi ZTE H298N/H298A/H218N
Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.1.1 si ne logam folosind username user si password digi. La H218N parola este tot user, precum utilizatorul.
Selectam Network – WLAN – Security – WPA Passphrase: aici introducem parola noua – Submit

Schimbare parola wifi router Digi HG323UEG
Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.1.1 si ne logam folosind username user si password digi. Accesam Network – WLAN – Security – WPA/WAPI passphrase: aici introducem noua parola a retelei wireless – Save/Apply

Schimbare parola wifi router D-Link DIR-882

Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.0.1 si ne logam folosind datele de conectare alese in timpul primei configurari. Accesam SettingsWireless – in sectiunea Wireless avem Password unde introducem noua parola – Save

Schimbare parola wifi router TP-Link TL-WR841N

Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.0.1 si ne logam folosind datele de conectare (daca nu le-am schimbat, acestea sunt admin / admin). Accesam Wireless – Wireless Security – Wireless Password: introducem parola dorita – Save

Schimbare parola wifi router TP-Link AX20

Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.0.1 si ne logam folosind parola aleasa in cadrul configurarii initiale – accesam Wireless – la reteaua dorita avem Network Name si Password, urmand sa selectam Save dupa modificarea acestor date.

Schimbare parola wifi Digi/Telekom Huawei HG8143A5/HG8121H/HG8247H/HG8245H

Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.100.1 si ne logam folosind username user si password digi. La Telekom datele de conectare ar trebui sa fie username root si password admin.
Selectam WLAN – WPA PreSharedKey: aici introducem parola noua Apply

Schimbare parola wifi Telekom Huawei HG658
Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.1.1 si ne logam folosind username admin si parola o gasim pe eticheta echipamentului Telekom la Web_Password.
Selectam Setari – WLAN – Cheia comuna WPA stabilita in avans: aici introducem parola noua – Trimitere

Schimbare parola wifi ConnectBox UPC CH7465LG-LC
Accesam interfata de administrare folosind IP-ul 192.168.0.1 si ne logam folosind parola de pe eticheta echipamentului (daca nu am schimbat-o). Dupa ce ne-am logat, selectam Configureaza reteaua ta WIFI –  selectam Schimba in dreptul optiunii Parola ta curenta de WIFI este:Aplica

Schimbare parola wifi router Digi

Valabil pentru toate modelele, dupa ce am schimbat parola retelei wireless este necesar sa schimbam aceasta parola pe toate dispozitivele pe care avem memorata parola. Daca se incearca in continuare conectarea cu parola veche si nu ne apare o optiune sa schimbam parola, conectarea va esua. In acest caz trebuie sa selectam reteaua respectiva, selectam Forget iar ulterior ne conectam din nou, caz in care o sa apara sa introducem parola.

Daca intampinati dificultati in schimbarea parolei sau aveti un anumit model de router/ONT/ONU/modem pentru care doriti sa aflati cum se schimba parola wifi, lasati un comentariu mai jos mentionand modelul echipamentului folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

 1. Am un model ONT in momentul in care bag parola și user-ul DIGI și dau apply primesc o eroare de genul Warnings: Parameters no change! Oare ce e de făcut?

  • Ce model de ONT ai? Este o eroare sau un mesaj de avertizare? Adica poti accesa interfata de administrare un urma acestei erori? Te referi cand incerci sa te conectezi la interfata de administrare sau atunci cand incerci sa schimbi parola wifi?

  • Accesam interfata de configurare folosind IP-ul 192.168.100.1 si ne logam folosind username user si password digi. La Telekom datele de conectare ar trebui sa fie username root si password admin.
   Selectam WLAN – WPA PreSharedKey: aici introducem parola noua – Apply

 2. buna ziua .. nu ma pot loga pe inferfata de configurare ..imi zice ca username-ul user si parola digi nu sunt cele corecte.. precizez ca detin un zte f660rv1 .. au schimbat cumva parola astia de la digi?

  • Buna ziua,
   Acestea sunt datele standard de logare pe acest model de echipament, e posibil sa fi fost schimbate daca nu functioneaza insa nu din retea de cei de la Digi, se schimba parola doar din interfata de administrare. Sunati la relatii cu clientii Digi sa le reseteze.