Oferta Digi – Incredibil dar nelimitat
Digi Romania a lansat astazi o noua oferta care se aplica abonamentelor de telefonie mobila, Digi Mobil Nelimitat si Digi Mobil Optim.

Abonatii noi sau existenti care opteaza pentru unul dintre abonamentele Digi Mobil Optim 2, Digi Mobil Optim 3 sau Digi Mobil Nelimitat vor beneficia de reducere la abonament 50% timp de 4 luni. Reducerea se aplica pe lunile de contract 7-10. Oferta nu se cumuleaza cu alte reduceri sau cu oferta de achizitie telefoane in 24 de rate. In plus, o conditie obligatorie este ca abonamentul sa fie facut pe 24 de luni.

Noua oferta Digi – Incredibil dar nelimitat este valabila de astazi pana pe 30 iunie 2022. Aceasta nu este prima oferta de acest fel, operatorul RCS & RDS oferind in repetate randuri reducerea de 50% timp de 4 luni atat pentru abonamentele mobile cat si pentru serviciile fixe. De asemenea, oferta de fidelizare disponibila in majoritatea zonelor presupune 50% reducere la abonament timp de 4 luni, in cazul prelungirii perioadei contractuale pe 2 ani.

Digi Mobil Optim Nelimitat este cel mai avantajos abonament mobil oferit de Digi, abonament care este promovat si in clipul de prezentare al ofertei. Acestea sunt beneficiile oferite de abonamentul nelimitat:

 • minute nelimitate in toate retelele nationale fixe si mobile
 • SMS-uri nelimitate in reteaua mobila Digi
 • 50GB trafic de date lunar inclus la viteza normala in reteaua 4G, daca este utilizata si reteaua 3G atunci 10GB sunt pentru reteaua 3G iar diferenta pana la 50GB este utilizata in reteaua 4G
 • 80GB trafic de date lunar inclus la viteza normala in reteaua 5G

Daca se depasesc cantitatile de trafic lunare, viteza download este redusa la 256Kbps iar viteza upload la 128Kbps.

Clipul de prezentare al ofertei se poate viziona aici:

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi? Ati fi dispusi sa va abonati in aceste conditii? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 22.06.2022: In perioada 22 iunie – 30 iunie 2022, oferta Incredibil, dar nelimitat ofera 50% reducere la abonament timp de 8 luni, dubland astfel beneficiul oferit; Reducerea se aplica doar la portarea unui numar din alta retea; Restul conditiilor raman nemodificate;

Update 04.03.2023: Oferta Incredibil, dar nelimitat revine in reteaua Digi astfel incat abonatii beneficiaza din nou de reducere 50% la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea; Oferta este disponibila pana la 2 aprilie 2023;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. Oferta Incredibil, dar nelimitat revine in reteaua Digi astfel incat abonatii beneficiaza din nou de reducere 50% la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea; Oferta este disponibila pana la 2 aprilie 2023.

  • Intr-adevar, nu prea mai poti folosi datele mobile dupa acest trafic insa majoritatea abonamentelor (inclusiv la alti operatori) au limite de trafic. Cele care nu au (care sunt foarte putine), sunt considerabil mai scumpe.

 2. In perioada 22 iunie – 30 iunie 2022, oferta Incredibil, dar nelimitat ofera 50% reducere la abonament timp de 8 luni, dubland astfel beneficiul oferit; Reducerea se aplica doar la portarea unui numar din alta retea; Restul conditiilor raman nemodificate;

 3. Prefer internet nelimitat mobil de la Orange…
  ala chiar e nelimitat nu ca oferta de 2 bani de la Digi. Nelimitat chiar trebuie sa fie cum ii zice.

   • Csfnaicsf,
    Yoxo costa 19 lei (cel mai ieftin abonament) si ofera 50GB date mobile in reteaua 4G+, fiind la fel de „nelimitat” ca la Digi.
    Intr-adevar, un abonament cu trafic nelimitat in adevaratul sens al cuvantului este mult mai scump insa peste 95% din utilizatori nici nu se apropie de 50GB lunar.