Aniversare 1 an Yoxo – optiuni cu mai mult trafic
Serviciul Yoxo de la Orange a implinit 1 an de la lansare. Yoxo este serviciul 100% digital si cu ocazia aniversarii, le aduce abonatilor sai bonusuri la abonamentele din oferta insa fara a plati ceva in plus.

La ceas aniversar, Yoxo ofera abonatilor sai mai mult net la acelasi pret dupa cum urmeaza:

 • Abonatii care plateau 19 lei pentru 20 GB acum vor primi 50 GB la acelasi pret
 • Abonamentul cu 60 GB include acum 100GB la acelasi pret
 • Abonamentul de top de 100 GB include acum 150 GB la 39 de lei

Toate abonamentele au minute si SMS-uri nelimitate. Abonamentul de top de 39 lei include minute si SMS-uri nelimitate in roaming SEE, acesta unul dintre cele mai competitive abonamente de pe piata.

Serviciul Yoxo este singurul serviciu digital 100% din tara care functioneaza in reteaua 4G. Yoxo a fost creat sa ofere flexibilitate si control utilizatorilor. Noile functionalitati, ofertele si continutul de pe site/aplicatie sunt adaptate pe baza recomandarilor utilizatorilor serviciului Yoxo.

Orange Romania a desfasurat un sondaj in perioada 8-12 octombrie legat de serviciul Yoxo iar 81% dintre utilizatori acestui serviciu sunt multumiti, iar 95% sunt foarte multumiti. 85% din abonati care folosesc serviciul Yoxo au spus ca sunt consumatori de continut video.

Aniversare 1 an Yoxo – optiuni cu mai mult trafic

Persoanele interesate sa foloseasca unul din abonamentele incluse ale serviciului Yoxo se pot porta farte usor din alta retea prin intermediul aplicatiei dedicate. Portarea se face 100% digital iar noul abonat al serviciului Yoxo va beneficia de o luna gratuita la abonamentul ales.

Programul referral Invita un prieten este un program prin care un utilizator activ care convinge un prieten sa se aboneze la Yoxo va beneficia de 100 GB internet cadou. Tot in reteaua Yoxo vom putea beneficia d eSIM, o cartela virtuala care permite dispozitivelor compatibile sa se conecteze la reteaua GSM fara a fi nevoie de o cartela fizica.

Cu ajutorul aplicatiei Yoxo, utilizatorii pot sa faca portarea din alta retea rapid, gestioneaza abonamentul de pe telefonul mobil, se pot face plati de pe telefonul mobil si pot adauga noi optiuni.

Oferta aniversara este disponibila pentru clientii noi insa clientii care si-au facut abonament inainte de 21 octombrie 2021 pot trece la noua oferta din data de 10 noiembrie 2021 din ablicatie, in sectiunea Abonamentul meu.

Reamintim ca de ieri, 27 octombrie, abonatii seviciilor de cablu si dth Orange au avut parte de surprize HD, fiind introduse in grila canalele Discovery HD, TLC HD si ID HD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

 1. 01. Serviciul Yoxo este singurul serviciu digital 100% din tara care functioneaza in reteaua 4G. – TOTAL FLAS!

  Exista Vodafone Flex, care pe langa faptul ca ofera trafic de date nelimitat, mai ofera si acces la infrastructura 5G (acolo unde ea exista) pentru 9,99 euro / lunar fara perioada minima contractuala.

  02. Orange Romania a desfasurat un sondaj in perioada 8-12 octombrie legat de serviciul Yoxo …….

  Orange deruleaza astfel de sondaje printre aplaudacii lor, lingai de proximitate si postacii de serviciu. Adica aceleasi persoane care au fost de acord ca notificarile privind modificarile unilaterale de contract efectuate de Orange sa fie incluse in factura si NU intr-un act aditional, asa cum prevede legea.

  Cat priveste Yoxo…… o mizerie impachetata si scoasa pe taraba ca fiind ceva revolutionar si inovator. La mai bine de la 1 an de la lansare are acelesi probleme cu gateway-ul de plata, iar suportul (excluisv online) raspunde dupa cca o saptamana cu mesaje antedatate.

  • Legat de primul punct scris de tine in acest comentariu. Acea informatie era scrisa in comunicatul Orange. Recunosc ca nu am cercetat sa vad daca si alt operator ofera un astfel de serviciu.

   • Ca si program de recompnesare a clientilor, Vodafone Club este la ani lumina in comparatie cu Orange Thank You, care OTY bate pasul pe loc de ani de zile.

    Spre exemplu Vodafone Flex este eligibil pentru programul de loialitate Vodafone Club, pe cand Yoxo – care este marketat ca fiind abonament – nu este inclus in programul de loialitate Orange Thank You.

    • Problema rămâne calitatea. Păi și Digi i-a devansat. Ei și Orange sunt singurii care investesc constant în rețelele mobile și de fibra. Vodafone sunt din ce în ce mai slabi, iar Telekom sunt la pământ.