Maine e o noua zi revine pe Pro Gold
Telenovela Maine e o noua zi (Y mañana será otro día… mejor – 2018) este o alta telenovela difuzata de grupul Pro in prima faza de postul Pro 2 (in 2019), urmand sa fie redifuzata pe Pro Gold.

Productia Maine e o noua zi este mexicana, produsa de Carlos Moreno si difuzata in Mexic de televiziunea Las Estrellas. Aceasta este o adaptare a telenovelei chiliene Cuenta Conmigo din 2009, care i-a avut pe Carolina Arregui (Machos – 2003), Bastián Bodenhöfer si María Izquierdo (Sex with Love – 2003) in rolurile principale.

Rezumat telenovela Maine este o noua zi
Serialul mexican isi contureaza actiunea in jurul Mónicai Rojas (Angélica Vale) o secretara dedicata 100% postului sau in compania Media Link, fondata si condusa de Camilo Sarmiento (Diego Olivera). Mónica este responsabila atat de agenda profesionala a lui Camilo cat si de viata sa personala, care o include pe sotia sa Diana (Alejandra Barros) si copiii sai. Mónica se indragosteste de seful sau chiar daca este constienta ca povestea lor de dragoste nu are nicio sansa. Insa, asteptarile sale se schimba atunci cand Diana, pe patul de moarte, ii propune sa se indragosteasca de Camilo.

Personajele principale ale acestei productii sunt Angélica Vale (La fea más bella – 2006) si Diego Olivera (un actor cunoscut in Romania din productii precum Pe taramul dorintei – 2017, Inima te minte – 2016, Dragoste si ura – 2015, Viata de imprumut – 2013) ale caror roluri sunt sustinute de alti actori precum Alejandra Barros (Ingerul noptii – 2003, La Doña – 2020, aceasta din urma este difuzata in prezent de Pro 2), Florencia de Saracho (Secrete din trecut – 2010, Perla, cararile iubirii – 2002), Ana Layevska (Divele – 2008), Emmanuel Palomares (a jucat alaturi de Diego Olivera in telenovela Pe taramul dorintei) sau Mauricio Abularach (La vecina – 2015, Culorile iubirii – 2014).

Maine e o noua zi revine pe Pro Gold
Pe IMDB, productia are doar 20 de recenzii, obtinand nota 6.8. Pro Gold va difuza Maine este o noua zi de joi, 13 mai 2021. Pana in prezent au fost lansate 77 de episoade.

Voi ce parere aveti despre aceasta telenovela?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.