Serviciul national/international de mutari mobila Bucuresti – Sprint Move

Unul din factorii cei mai dificili pe care ii luam in calcul atunci cand dorim sa ne mutam, fie ca dorim sa locuim in alt oras, fie ca dorim sa mutam sediul firmei intr-o zona mai ieftina, reprezinta mutarea mobilei.

Daca dorim ajutor in vederea mutarilor (atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice – pentru mutarea sediilor) putem apela cu incredere la compania Sprint Move mutari Bucuresti, o firma care isi executa activitatea din 2007, o firma experimentata care si-a consolidat o pozitie de top in cadrul firmelor de mutari din Romania.

Serviciul de mutari mobila Bucuresti Sprint Move ne ofera urmatoarele avantaje principale:

 • estimare gratuita si stabilirea unui pret corect;
 • demontarea/montarea pieselor de mobilier (inclusiv a celor mai complexe piese) si protejarea acestora in cazul in care avem mobila facuta pe comanda de o valoare ridicata;
 • protejarea obiectelor fragile;
 • transportul bagajelor/mobilei la noua locuinta/noul sediu;
 • reciclarea materialelor de protectie utilizate in timpul procesului de mutare;
 • posibilitatea depozitarii bunurilor in containere curate si intretinute in caz ca locatia noua nu este gata sa ne mutam insa trebuie sa eliberam rapid locatia vechel;

Estimarea va fi facuta gratuit de catre un expert in logistica, telefonic sau la fata locului, in functie de complexitatea mutarii. Pretul poate varia in functie de urmatorii factori principali:

 • volumul bagajelor si al mobilierului;
 • existenta unui lift in locatiile care prezinta interes (locatia de unde/unde este mutata mobila);
 • distanta intre locatiile care prezinta interes;
 • necesarul materialelor de protectie;

Dupa ce se va face o analiza a factorilor de mai sus, veti primi pretul corect stabilit de catre expertul in logistica.

Apeland la serviciul de mutari mobila Bucuresti Sprint Move avem urmatoarele avantaje:

 • economisim foarte mult timp avand o echipa specializata implicata in mutarea celor necesare, noi putem sa rezolvam alte probleme personale intre timp sau sa ne relaxam; in special util pentru mutarea sediilor firmelor, acolo unde timpul inseamna mereu bani;
 • economisim foarte multe resurse: oameni implicati, masini necesare transportului, materiale de protectie;
 • risc scazut de avariere a obiectelor personale/fragile: avand o echipa specializata in mutari, experienta lor ii va ajuta sa protejeze corespunzator mobila noastra;
 • colaborarea cu o firma care are grija de clientii lor;
 • pe langa o polita de asigurare de 100.000 euro, ne este asigurata integritatea mobilierului datorita experientei si profesionalismului oferit de catre Sprint Move;

Pentru a avea o idee despre costurile estimative pentru mutarea mobilei, pentru un apartament de 2 camere vom avea costuri intre 600-1400 de lei iar pentru un apartament de 3 camere costurile vor fi intre 850-2500 de lei. Preturile sunt rezonabile avand in vedere serviciile de inalta calitate oferite de catre firma de mutari mobila Sprint Move.

De asemenea, pentru a stii estimativ cat dureaza o mutare, intre etajele intermediare din aceeasi cladire mobilierul dintr-un apartament de 2 camere (necomplex) poate dura aproximativ 5-6 ore.

Intamplarea face sa cunosc cazul mutarii sediului principal al unei firme importante din domeniul bancar in care, din diverse motive, nu au apelat la o firma specializata pentru mutare ci au inchiriat cateva dube si au pus angajatii sa ii ajute cu mutarea. Din cauza lipsei de experienta a angajatilor, mutarea nu s-a efectuat la termen si diverse obiecte au fost avariate, acestia nefiind familiarizati cu astfel de operatiuni. Tragand linie la final, orele suplimentare ale angajatilor si pierderile cauzate de nerespectarea termenului, ar fi iesit mult mai avantajos daca apelau la o firma specializata in mutarea sediilor. Acesta este unul din motivele pentru care este indicat sa optam pentru o firma care va trata cu seriozitate si profesionalism solicitarea noastra.

Prin peste 6000 de clienti multumiti, 350 de sedii ale firmelor relocate si 51 de tari acoperite, urmatoarea mutare o voi face cu siguranta utilizand serviciile firmei Sprint Move.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Recomand cu drag Compania SprintMove !
  Am folosit de 7 ori serviciile acestei firme si sunt experti in tot ceea ce fac si foarte respectosi.
  Va multumesc!

  • Va multumim pentru feedback.
   Poate ne dati si cateva detalii in privinta serviciilor oferite, cum a decurs intregul proces, cat v-a costat si pentru ce servicii.