Arme nascute din foc – sezonul 8 – History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna februarie pe postul History Channel.

Extraterestri Anticisezonul 13 – din 2 februarie, in fiecare miercuri, de la ora 22. In aceasta serie documentara vom vedea daca exista o legatura intre OZN-uri si textele de pe artefactele antice. Aceste texte au fost descifrate de experti renumiti.

Fiecare episod al acestei serii va raspunde la toate curiozitatile, speculatiile, marturiilor si teoriilor care spun ca extraterestrii ar fi vizitat Pamantul inca de pe vremea dinozaurilor sau pana in Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparitiile de azi.

Seria Extrateresti Antici doreste sa raspunda la intrebarile: zborul in spatiu este o intoarcere la origini?; ce au in comun siturile antice si creierul uman?; dar si la alte intrebari.

Arme nascute din foc – sezonul 8, din 21 februarie, in timpul saptamanii, de la ora 20. Cei mai buni armurieri din Statele Unite ale Americii se intrec in a face arme de colectie si in acest sezon. Armurierii vor crea in fiecare episod cate o componenta din arma finala. Se  vor face cateva dintre cele mai impresionante arme istorice. Dupa terminarea de faurit a armelor, acestea vor fi supuse la diferite teste. Armele vor fi testate de expertii emisiunii: J Neilson, Doug Marcaida si David Baker.

In finala emisiunii Arme nascute din foc se vor califica doar 2 concurenti, care se vor duela pentru titlul de campion. Sezonul 8 al acestei emisiuni are 17 episoade iar fiecare episod are durata de o ora.

Arme nascute din foc – sezonul 8 – History Channel

Razboiul Depozitelor – sezonul 13 – din 27 februarie, in fiecare duminica, de la ora 13, cate doua episoade. In acest reality show cumparatorii profesionisti se intrec in a castiga rapid multi bani. Vanatorii de comori nerevendicate se intrec in a castiga diferite licitatii. La licitatia depozitelor participa de la tineri de 20 de ani dornici de aventura pana la cupluri sot-sotie care vor sa faca repede bani multi.

In fiecare episod, ofertantii se duc la licitatii de depozite care au fost uitate sau abandonate de proprietarii lor. Ajunsi in fata fiecarui depozit, ofertantii se uita in depozitul respectiv dupa comori si dupa aceea incepe licitatia pentru acel depozit. Sezonul 13 al emisiunii Razboiul Depozitelor are 10 episoade iar fiecare episod are durata de 30 minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.