Ask Taktikleri / Tactici in dragoste – Netflix
In acest material vom mentiona informatii despre un film ce va aparea pe 11 februarie pe platforma de streaming Netflix si anume Ask Taktikleri / Tactici in dragoste.

In acest film turcesc romantic ii vom vedea pe actorii Demet Ozdemir si Sukru Ozyildiz. Fanii filmelor si serialelor turcesti au vazut-o jucand pe Demet in serialele Prizoniera Dragostei si Vis de Iubire iar pe actorul Sukru Ozyildiz l-am putut vedea in serialele Dragoste la prima vedere si Steaua sufletului.

In filmul Tactici in dragoste, Demet Ozdemir este Asli, o tanara care nu crede in dragste si doreste sa le arate prietenelor sale ce usor se agata un barbat daca folosesti tacticile potrivite. La o petrecere, Asli il va cunoaste pe Kerem (Sukru Ozyildiz). Kerem este un tanar arogant care doreste sa le arate colegilor de la munca ce usor se poate agata o femeie. La randul sau, nici Kerm nu crede in iubire. Inca din primele momente, cei doi isi vor folosi armele de seductie din dotare pentru a-si indeplini scopul.

Pentru Demet Ozdemir este prima data cand joaca intr-o productie marca Netflix. Filmul Tactici in Dragoste este realizat de regizorul Emre Kabakusak, cel care a produs si serialul Fiica Ambasadorului, difuzat de Kanal D Romania in zilele de luni si marti, de la ora 20.

Anul acesta, Demet Ozdemir va juca pentru prima data intr-un serial produs pentru o alta platforma de streaming ce se va lansa si in Romania in vara acestui an, este vorba de Disney Plus.

Ask Taktikleri / Tactici in dragoste – Netflix

Demet Ozdemir are 26 de ani iar de un an se afla intr-o relatie cu cantaretul turc Oguzhan Koc. In decembrie, Demet ar fi vrut sa se desparta de Oguzhan pentru ca acesta nu ar fi dorit sa isi faca planuri de viitor cu ea.
Sukru Ozyildiz este in varsta de 34 de ani si a avut o relatie de 3 ani cu Hurihan.

Platforma de streaming Netflix ofera cateva filme turcesti interesante printre care vom enumera: Vioara tatalui meu, Miracol in celula 7, Ea e mama mea, Cartierul Supravietuirii, Ultima linie de aparare, O vara plina de amintiri si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.