Atomic Academy la Digi, va intra si la Vodafone
Din 25 mai, operatorul de telecomunicatii Digi a introdus Atomic Academy. In sedinta CNA din 23 mai, Digi a obtinut aviz favorabil din partea Consilului National al Audiovizualului pentru introducerea in grila nationala a postului Atomic Academy.

Atomic Academy a intrat pe o frecventa existenta in majoritatea judetelor. Postul se afla pe frecventa cu TV1000, iata cateva frecvente din diferite judete zone ale tarii: Arad (frecventa 370 MHz), Arges, Gorj (frecventa 322), Bucuresti (frecventa 386), Alba Iulia (frecventa 388), Brasov (frecventa 346), Piatra Neamt (frecventa 330), Bihor (354), Galati (338).

In majoritatea judetelor, Atomic Academy a intrat (in NIT) pe receptoare pe pozitia 205. Atomic Academy apartine companiei SC Perla Cluster SRL, formatul televiziunii este de muzica, tineret, educatie, iar in acest proiect este implicat si patronul postului Atomic TV, Nicolae Serbu.

Atomic Academy detine licenta audiovizuala pentru ambele variante SD si HD, la Digi este disponibil in format SD. Atomic Academy a inceput sa emita din data de 20.11.2022. Postul de televiziune este in grila operatorilor NextGen, Orange Romania si INES IPTV.

Atomic Academy la Digi, va intra si la Vodafone

Atomic Academy ar urma sa intre si in grila operatorului Vodafone, conform avizului obtinut de Vodafone de la CNA in sedinta din 16 mai. Conform acelui aviz, din 16 mai in grila digitala Vodafone ar urma sa intre posturile: Atomic Academy (conform unei postari pe pagina Facebook a postului Atomic Academy acesta ar trebui sa intre in grila digitala Vodafone pe pozitia 113) si Shop On TV.

Ultima modificare produsa de operatorul Digi in grila digitala nationala s-a produs in data de 11 aprilie 2021 cand au introdus canalele Pro Cinema HD, Acasa Gold HD, Romania TV HD, Kanal D2 HD, Profit News, CinemaEst si TeleMoldova+. Aceste canale mai sus amintite au inlocuit posturile Rock TV, Canal 33, Cinethronix, Global News, Exploris TV, IDA si Rapsodia TV, acestea fiind disponibile doar in judetele cu etnici maghiari. In data de 25 aprilie, in grila digitala RCS & RDS a intrat postul Disco Mix. Postul a intrat doar in zonele cu etnici maghiari.

Digi / RCS & RDS este cel mai important operator de telecomunicatii din Romania oferind servicii unui numar de peste 5 milioane de abonati.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

50 COMENTARII

 1. CÂND ÎNTRA ATOMIC ACADEMY TV MELOS TV TVR SPORT TVR FOLCLOR PRIMA COMEDY CINEMARATON HD TURDA TV RAI UNO ROMÂNIA HD REALITATEA HD JOB TV LA VODAFONE DIGITAL

 2. La mine în Maramureș Atomic Academy a întrat oficial în grila de canale pe poziția 226.Sincer nu se merită acest canal în grilă este foarte slab din punct de vedere muzical

    • Rock tv a fost scos din cauza pozitiei sale dim clasamentul audientelor. Fata de fratele sau Magic tv Rock tv sta extrem de prost. Cei de la Antena Grup Grecia nu prea isi dau interesul pentru a promova cum trebuie Rock tv ( daca ma intelegi unde bat) nu pot sa spun totul pe fata. Antena Grecia se axeaza pe AXN-uri ( ele sunt piesele importante pentru ei in ro alaturi de Kiss TV). In schimb cei de la Atomic si Atomic Academy au stiut/ stiu sa isi sustina canalele, ca ele sa fie prezente in grila tuturor cablistilor. Nu este suficient sa te multumesti ca ai canalul in lista must carry ca nu iti garanteaza nimeni ca vei fi in grila cablistilor. Singurul operator care poate introduce toate canalele este Orange pentru ca foloseste frecventele inalte de la 500 in sus si nu are analogic. Digi Vodafone si OC folosesc frecventele joase de la 300 in sus plus frecvente pentru analog. Digi spune ca nu mai are frecvente pentru ca le este teama ca atunci cand vor ajunge sa dea drumul la 5 g peste tot ( in functie de banda castigata pentru fiecare judet) sa existe interferente intre frecventele analog digital si 5g. Este mai greu de explicat asi putea explica insa te-ai plictisi sincer.

 3. Gorila ai greșit anul cu introducerea posturiilor ACASĂ GOLD HD PRO CINEMA HD KANAL D2HD ROMÂNIA TV HD este anul 2023 nu anul 2021

 4. LA DIGI TV IN FĂLTICENI JUD SUCEAVA A INTRAT ATOMIC ACADEMY IN GRILA DE PROGRAME TREBUIE FĂCUTĂ O RESCANARE AUTOMATĂ A TELEVIZORULUI VA MULTUMIM RCS RDS

 5. Disco mix,doar in unde sunt etnici maghiari!,nu inteleg e post local?,de ce nu e in toata țara?,nu se putea alt post sa acopere grila de must carry in zonele acelea,si acesta sa intre national,chiar ăsta trebuia introdus,si rock tv,chiar nu avea audienta?,si alte posturi ca traditional tv,hora tv, speranta tv, chiar sunt multi asa de credicionsi de ziua a 7 a si in format HD,ca si alfa omega tot HD ,si trinitas care este într-o tara majoritar ortodoxa nu e HD,nu inteleg decizia mai maror Digi!

  • Disco Mix se afla in grila digitala in zonele cu etnici maghiari pentru ca acea grila este cu 30 de canale mai multe fata de grila nationala a celor de la Digi.

   • Si e corect asa domnule Gorila? Grilele ar trebui sa difere de la un judet la altul numai in ceea ce priveste numarul posturilor locale si regionale. Cred ca cei de la CNA s-au saturat de razboiul asta permanent cu DIGI, care avand pozitie dominanta pe piata, isi permite orice sfidare.

    • Este ceva ,corect in tara aceasta domnule Radu5654? Din cauza CNA-ului si a lui Sarbu nu este Disco Mix in grila nationala digi. Din cauza unor reguli stupide impuse de CNA si a lui Sarbu un om lacom dupa bani. Este o prostie ca tu CNA sa imi impui cum sa imi organizez grila. Daca un post este bun si se investeste bani in continut publiculil il cauta si daca este pus de operator la coada grilei. Asa ca CNA si Sarbu au pornit un razboi care ne afecteaza pe noi abnatii. 3 Daca Vodafone si Orange Comunication investeau in extinderea retelelor de cablu acum Digi nu mai avea o pozitie dominanta. Cine ia oprit pe OC si Vodafone sa investeasca. Oc putea sa investeasca usor in extindere avand statul ca partener. Stiti ca ORO in 5 ani de cand sunt pe piata de cablu au aproape acelas nr de retele cat OC si Vodafone la un loc. Concluzia ,care este? Daca vrei sa investesti si sa iti maresti profitul poti, nu te impiedica Digi ( care se spune ca este a Servicilor si alte aberati). Sunt convins ca in 3 ani ORO va deveni firma dominanta pe piata de cablu. Si atunci sa vedeti preturi, si calitate din ce in ce mai proasta a servicilor.

     • Ai perfecta dreptate…Doar că ORO nu va deveni în 3 ani decât falimentară….La mine la tara am avut până în decembrie NextGen, dar au ales să își faca bagajele și să plece, pentru că a venit Digi in sat…Deci asta politica „marei” companii Orange….Oare de ce îl aduc înapoi pe Julien Ducarroz la conducere, cel care practic a lansat serviciile convergente fix-mobil la Orange Romania și care în ultimii ani a propulsat Orange Polska pe primul loc în Polonia la servicii de telecomunicații ?!?…Sper că tovarășa Ludmila sa nu aplice acolo același management prost care a dus Orange Romania la o scădere a numărului de abonați, mai ales pe partea de tv…

 6. Atomic Academy nu este la Orange Communications.

  La nextgen și ines , dacă nu mâ înșel, este HD.

  Cinethronix și Exploris nu parcă încă sunt la nivel național? Cel puțin despre Cinethronix eu așa știam.