Stranger things – sezonul 4 – Netflix
Stranger things (2016) este unul dintre cele mai cunoscute si vizionate seriale Netflix Original, in acest articol vom publica informatiile pe care le avem pana in prezent despre sezonul 4.

Stranger things este un serial de fantezie / horror iar pe IMDB a obtinut o nota foarte buna, 8.7 din aproximativ 887.000 de recenzii. In serial vom vedea actori precum Winona Ryder (nominalizata la doua premii Oscar cu Little Women – 1994 si The Age of Innocence – 1993), Millie Bobby Brown (nominalizata la doua premii Emmy datorita performantei din Stranger things), Finn Wolfhard (IT – 2017, IT Chapter Two – 2019), Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin si altii.

Reprezentantii Netflix au lansat teaser-ul sezonului 4 si au confirmat recent ca noul sezon va fi lansat in 2022, la cel putin 2 ani si jumatate distanta de lansarea sezonului 3 din 2019.

Filmarile sezonului 4 au inceput initial in februarie 2020 insa au fost suspendate din cauza crizei sanitare internationale. Ulterior, au fost reluate in septembrie 2020. Reprezentantii Netflix nu au mentionat o data exacta privind lansarea sezonului 4 ci doar ca anul urmator vom putea viziona noul sezon. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre data lansarii sezonului 4.

Stranger things – sezonul 4 – Netflix

Atentie! Daca nu doriti sa aflati ce se intampla in sezonul 3, nu cititi mai departe.
La finalul sezonului 3, dupa ce laboratorul sovietic a fost distrus, Joyce Byers isi duce copiii si pe Eleven departe de Indiana pentru a incepe o noua viata. Tot la final, o scena din URSS arata cativa paznici hranind un demogorgon.

Politistul Hopper se afla intr-o situatie complicata, incarcerat in regiunea Kamchatka, unde va trebui sa se lupte atat cu oameni cat si cu monstrii.

Intre timp, in SUA un nou monstru iese la suprafata, ceva ingropat de mult timp care are legatura cu totul. Reprezentantii serialului au mentionat ca sezonul 4 va fi cel mai inspaimantator.

Putem viziona sneak peek-ul Stranger things 4 aici:

Reamintim ca Netflix a confirmat reinnoirea serialului Stranger things cu sezonul 5.
Voi ce parere aveti despre acest serial?

Update 17.02.2022: Netflix a confirmat data lansarii sezonului 4 Stranger Things:

  • Volumul 1 din 27 mai 2022
  • Volumui 2 din 1 iulie 2022

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU