Si bogatii plang – telenovela Acasa
Postul de televiziune Acasa difuzeaza din 7 februarie o noua telenovela marca Televisa, Los ricos tambien lloran / Si bogatii plang (2022).

Telenovela Si bogatii plang va fi difuzata pe Acasa din 7 februarie, de la ora 18. Pe 7 februarie, de la ora 17 se va difuza ultimul episod al telenovelei Sa invingi destinul iar din 8 februarie Acasa va difuza cate 2 episoade din Si bogatii plang.

Varianta 2022 a telenovelei este facuta dupa productia cu acelasi nume din 1979 care a fost difuzata si in Romania. O alta telenovela facuta realizata dupa aceasta productie din 1979 si care s-a bucurat de mare succes la noi in tara a fost Sarmana Maria (Maria la del barrio) in care au jucat actorii Thalia si Fernando Colunga.

Iata care este povestea telenovelei Si bogatii plang, varianta din 2022. Mariana Villareal (Claudia Martin) este o fata tanara, inteligenta si saraca care ramane singura. Intr-o zi, Mariana ii salveaza viata lui Don Diego (Guillermo Garcia Cantu), un om de afaceri influent din Mexic. Diego ii este recunoscator tinerei si, ca multumire, ii ofera un loc de munca la el la fabrica si o invita sa stea la el acasa. Acolo, Mariana il va intalni pe Luis Alberto (Sebastian Rulli), un tanar arogant caruia ii plac jocurile de noroc si care nu se intelege cu Don Diego.

Si bogatii plang – telenovela Acasa

Cei doi tineri se indragostesc insa pentru a fi impreuna cu persoana iubita, Mariana va trebui sa treaca peste cateva obstacole legate de clasa sociala, educatie si traume, fiind inconjurata de tradari si ambitii. In momentul in care Alberto si Mariana cred, ca in sfarsit vor fi impreuna si fericiti, destinul le rezerva o surpriza neplacuta.

Actorul Sebastian Rulli a mai jucat in telenovele ca Betty cea urata (Padre Pedro), Teresa, Spune-mi ca esti a mea si altele. Claudia Martin a mai jucat si in Chemarea destinului, Fara privirea ta sau Suflete pierdute.

In aceasta productie, telespectatorii ii vor mai intalni pe actorii: Sergio Reinoso (Ramiro Dominguez, el a mai jucat in Fara privirea ta, Taina din adancuri) si altii.

Telenovela Si bogatii plang are un sezon alcatuit din 60 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.