Avocatul din limuzina – sezonul 3: tot ce stim

Daca ati urmarit deja primele doua sezoane ale serialului Avocatul din limuzina (The lincoln lawyer – 2022), deja sunteti foarte curiosi sa vedeti cazuri noi ale avocatului Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo).

Primele doua sezoane Avocatul din limuzina sunt scrise de Michael Connelly si exista suficient material pentru a continua serialul. Connelly mai are 4 carti de unde Netflix se poate inspira: The Reversal, The Gods Of Guilt, The Law Of Innocence si ultima, Resurrection Walk.

Sezonul 2 pare un punct de rascruce pentru protagonist, acesta se lupta cu ideea ca persoana pe care o apara ar putea fi vinovata. Bineinteles, nu conteaza daca un avocat isi considera clientul vinovat sau nevinovat, insa este util pentru a avea constiinta impacata.

Printre actorii seriei ii mentionam pe Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven – 2016, Murder on the Orient Express – 2017, Widows – 2018, 6 Underground – 2019), Becki Newton (Betty cea urata – 2006), Angus Sampson (a interpretat rolul lui Bear Gerhardt in serialul de exceptie Fargo), Jazz Raycole (Jericho – 2006, My Wife and Kids – 2000), Neve Campbell (a interpretat rolul lui Sidney Prescott in filmele Scream), Krista Warner, Lana Parrilla (Once Upon a Time – 2011) si altii.

Avocatul din limuzina – sezonul 3: tot ce stim

Pana acum, Netflix nu a confirmat prelungirea serialului cu sezonul 3. Sezonul 2 a fost impartit in 2 capitole iar a doua parte (formata din 5 episoade) a fost adaugata pe Netflix pe 3 august. Seria a ajuns la 20 de episoade.

Reinnoirea serialului Avocatul din limuzina cu sezonul 3 va depinde in mare parte de audientele inregistrate. Astazi, serialul ocupa prima pozitie in Top 10 seriale vizionate in Romania pe Netflix, fiind urmat de serialul turcesc Tanarul croitor (sezonul 2 a fost adaugat pe 28 iulie) si miniseria spaniola O poveste perfecta.

Avocatul din limuzina a obtinut pe IMDb nota 7.7 din aproape 50.000 de recenzii si are indicele de popularitate 22 (in scadere 12 pozitii).

Voi ce parere aveti despre Avocatul din limuzina?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII