Ce stim pana acum despre The Witcher: Blood Origin?
Netflix a anuntat in iulie 2020 intentia de a lansa un nou serial din universul The Witcher, se va numi The Witcher: Blood Origin si va fi un prequel al serialului disponibil deja pe Netflix cu numele The Witcher (2009). In acest nou serial va fi dezvoltata povestea primului Witcher de pe Continent, cu 1200 de ani inaintea evenimentelor petrecute in primul serial, in lumea elfilor. Este detaliat si evenimentul important numit conjunctia sferelor atunci cand oamenii, elfii si monstrii au ajuns in aceeasi lume.

Data difuzare serial The Witcher: Blood Origin
Asa cum am mentionat mai sus, serialul a fost anuntat prima data in iulie 2020 insa lucrurile evolueaza greu, avand in vedere criza sanitara. Desi reprezentantii nu au anuntat inca o data oficiala, se estimeaza ca primul sezon ar putea fi lansat la finalul anului acesta sau la inceputul anului 2022. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare despre data lansarii.

Ce actori fac parte din distributia The Witcher: Blood Origin?
Singura actrita anuntata in acest serial este Jodie Turner-Smith (Queen & Slim – 2019, Jett – 2019, Nightflyers – 2018, The Last Ship – 2014) insa nu se cunoaste inca rolul pe care il va interpreta in acest serial.

Ce stim pana acum despre The Witcher: Blood Origin?
Nu avem inca informatii sigure despre alti actori care vor juca in The Witcher: Blood Origin insa exista zvonuri ca Jason Momoa ar putea face parte din distributia serialului.

Henry Cavill, protagonistul serialului The Witcher (unde interpreteaza rolul lui Geralt din Rivia), nu va avea un rol in acest serial, avand in vedere ca actiunea se desfasoara cu 1200 de ani inainte de actiunile din prezent.

The Witcher: Cosmarul Lupului / Nightmare of the Wolf – serie animata pe Netflix
Netflix pregateste si o serie animata, The Witcher: Cosmarul Lupului (The Witcher: Nightmare of the Wolf), a carei actiune este concentrata in jurul lui Vesemir, liderul Scolii Lupului, din care face parte si Geralt din Rivia. Seria animata va dezvalui evenimente din tineretea lui Vesemir si cum a inceput sa fie un Witcher.

Vesemir este un caracter important din universul The Witcher, a fost unul dintre putinii supravietuitori ai atacului din Kaer Morhen in urma caruia au murit majoritatea membrilor Scolii Lupilor insa nu a beneficiat de multa atentie in serialul lansat de Netflix in 2019. Nici in cartile scrise de Andrzej Sapkowski nu pare un caracter suficient de important pentru a avea detaliat trecutul.

Netflix produce aceasta serie animata cu ajutorul companiei sud-coreene Studio Mir, acestia fiind cunoscuti si pentru The Legend of Korra sau Voltron: Legendary Defenders.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.