Balcan Music TV – disponibil la Digi
Cea mai noua televiziune de manele din Romania, Balcan Music TV, a fost inclusa in grila de programe Digi (RCS & RDS) in format SD (licenta audiovizuala este si pentru HD). Nu este exclus sa vedem in curand si varianta HD a televiziunii de muzica.

Postul este disponibil momentan in pachetul Digital, desi exista zvonuri ca ar urma sa fie introdus intr-o extraoptiune contracost. De asemenea, poate fi receptionat de abonatii Digi care au pachetul Analog si un televizor cu receptor DVB-C.

La momentul publicarii acestui articol, noul post era disponibil doar in anumite zone din tara pe una dintre frecventele 546, 530 sau 538 MHz, urmand sa fie introdus in curand la nivel national. Daca nu il receptionati inca, puteti incerca scanarea manuala a frecventei de mai sus sau puteti astepta pana postul va fi introdus in toate zonele.

Nu avem confirmari privind disponibilitatea noului post in grila de programe DTH (satelit) insa vom actualiza acest articol daca va fi disponibil si pe aceasta platforma.

Licenta audiovizuala a serviciului de programe Balcan Music TV este detinuta de Balcan Media Vision, la care este asociat unic Florea Vasile. Licenta a fost acordata la inceputul lunii octombrie 2019 si a inceput emisia online la mijlocul lunii februarie 2021.

Balcan Music TV – disponibil la Digi

RCS & RDS a solicitat aviz de retransmisie pentru Balcan Music TV, aviz luat la cunostinta de CNA in sedinta din 26 octombrie 2021. Televiziunea are pagina Facebook insa site-ul nu este inca functional.

Vom actualiza acest articol daca Balcan Music TV va trece intr-o extraoptiune cu plata in reteaua Digi.
Digi este primul operator mare care introduce acest post.

Pana recent, Taraf TV era singura televiziune de manele din Romania, postul fiind disponibil in grilele principalilor operatori de televiziune prin cablu din tara.

Voi receptionati deja acest program? Daca l-ati urmarit deja, ce parere aveti despre continutul difuzat?

Update 09.11.2021: Balcan Music TV a fost introdus oficial in mai multe zone din reteaua Digi, fiind disponibil inclusiv pe receptoare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

101 COMENTARII

 1. „Bombeu”…”Craci” + multe alte cuvinte sub „nivelul de melodie”. Înțeleg că ne am „emancipat”,dar nici în halul acesta. Și ceva „NATURAL”nu mai exista,decât „Bombele Prezentului” …”Păpuși Muppets”(Artificiale(fete/femei))!?Lăsați o moartă!! Avem „soliști”,ca melcii după ploaie. Unii nu au nici o leg.cu muzica,darămite vocal. Trăiască Tehnologia,ci nu Adevăratele Talente cu Dar de la Dumnezeu!!! Bvvvv!

 2. Buna ziua, stie cineva de ce aplicatia Balcan TV nu merge. E bine sa aiba site si sa se vada si online, Taraf, Impact, Dibi TV sunt cu site si poate sa urmaresti online.

 3. De ce Pacea Liniștii Mele(PLM) l-au m-ai introdus?Aveau Party Mix, tot o petardă în genul ăla. Ăla e moca, ăsta e cu bani. Fix. P… Se abonează la el. După 2 luni gratis nu se abonează mai nimeni, numai cei de altă etnie (latino lovers). Cum să ceri pe el un leu și ceva, când canalul cu fete vesele și pachetul Hungarian (aproape 40 canale) e un leu.

 4. Alta mizerie de post,dupa n- posturi cu muzica populara(cred ca sunt peste 5!) si n- posturi ieftine de stiri sau emisiuni filmate in sufragerie, acum alt gunoi cu manele…cred ca am peste 20 posturi tv de genul sterse personal din grila, inutile…ceva de calitate,chiar si cu bani nu se poate adauga, numai mizerii…
  Imi cer scuze daca deranjez dar chiar se intrece orice masura cu aceste posturi tv mici,cu audiente de 0,001%
  PLatim un abonament unde exista cateva posturi gen Discovery,NatGeo,etc si cateva de filme, sport si stiri…cam atat.In rest, se poate trage apa…

 5. Ce este starvu asta de post? Sper sa nu-l bage în NIT. Se încarcă NIT-ul cu toate rahaturile. Regionalele și mizerii de genul acesta sa rămână în „Alți operatori”. ATATA timp cât ele emit pe frecventele Digi respecta și legea sa bage mizeriile alea.

 6. La Ploiești în NIT pe decodoare la setare implicita nu exista postul Balcan Music TV??.

  Ce se întâmplă?? Vreau sa vad cu ochii mei ce emite domnule Gorila???

 7. Ploiesti pe decodoare(Nit) nu îl.gasesc la setări implicite…știți ceva de ce ?? Sunt curios ca am înțeles ca nu sunt numai manele ci și muzica sarbeasca..doamne Gorila în Nit încă nu este de ce ???

 8. Balcan Music TV și-a început emisia online în ianuarie iar până să între în grila DIGI TV era disponibil în grila operatorului local TelePlus din Vaslui.

 9. Buna ziua, Balcan Music emita undeva online, are numai aplicatia pe mobil , dar ceva nu merge. Se stie ceva de site, Balcan Music Serbia are site si acolo a inceput putin mai tarziu sa emita.